Torneig d’Escacs Alaquàs

torneo alaquas infantil

XXIV Torneig d’Escacs Aleví-Infantil

circuito copa campeones infantil

logo chess results … ver resultados y clasificaciones del torneo


Data: 2 de juny a les 10:00 hores.

Local de joc: Ateneu Cultural i Esportiu, plaça Constitució.

Ritme de joc: 7 rondes a 7 minuts + 3 segons per jugada.

Es jugarà un únic torneig, el qual es regirà per les normes FIDE corresponents, és a dir, dues jugades il·legals suposaran la pèrdua de la partida.

Les decisions de l’àrbitre seran inapel·lables.

Sistemes de desempat;

1º. Resultat particular.

2º. Major nombre de victòries.

3º. Butcholz FIDE menys pitjor resultat.

4º. Butcholz FIDE total.

Trofeus per als tres primers classificats de cada categoria (sub14, Sub12, Sub10 i Sub08), i al primer jugador local de cada categoria. Nsón acumulatius. S’entregaran per estricte ordre de classificació i cada categoria opta només als trofeus corresponents.

Els participants són responsables de comprovar que tenen assignada la puntuació correcta. No s’admetran reclamacions una vegada començada la ronda següent.

Davant qualsevol incidència que nestiga contemplada a les bases, l’organització hresoldrà de la millor forma possible.

Inscripcions: 5 € Locals: 3 € al correu electrònic: torneoalaquas@gmail.com

Indicar: Nom complet, data naixement, club, ELFIDE i FEDA.

Data límit d’inscripció: 1 de juny a les 22h fins completar la capacitat.

Tot aquell jugador inscrit que nes presente a jugar i njustifique la seua absència abans de 48h de l’acabament del torneig, nserà admès a participar en futures edicions. Està reservat el dret d’admissió.

Places limitades a 70 jugadors.

Tot aquell jugador inscrit que nes presente a jugar i njustifique la seua absència abans de 48h de l’acabament del torneig, nserà admès a participar en futures edicions. Està reservat el dret d’admissió.

Amb la finalitat de facilitar la labor arbitral i el correcte desenvolupament de la competició nes permetrà la permanència de pares, mares adults acompanyants en la sala de joc durant el transcurs de les partides. Es podran realitzar fotografies a l’inici de les dues primeres rondes.

Els participants autoritzen la publicació, per part de l’organització, de les seues dades a efectes de publicació de resultats i publicitat del torneig a les webs oficials (FBook CA Alaquàs, www.facv.org i www.ajedrezvalenciano.com). Açò inclou també les fotografies fetes per l’organització.

El campió de cada categoria es classifica per a la final de la «Copa de Campions Infantil» en les condicions que marque la FACV

La participació al torneig implica la total acceptació de les bases.

COLABORAN: Ajuntament d’Alaquàs – Ateneu Cultural i Esportiu

DIRECCIÓ TÈCNICA: FACV