V OBERT ALBERIC

Cuando:
1 julio, 2017 a las 16:30 – 20:30
2017-07-01T16:30:00+02:00
2017-07-01T20:30:00+02:00
Donde:
Bar Llar dels Jubilats
Carrer Balmes
46260 Alberic, Valencia
España
Contacto:

torneo ajedrez Alberic valencia
circuito copa campeones ajedrezon line…partidas en directo

i64 …ver Info64


V OBERT INTERNACIONAL ALBERIC

 

El torneig està organitzat pel Club Escacs Alberic, amb el patrocini de l’Ajuntament d’Alberic i este torneig està inclòs en el Circuit Copa Campions de la FECV.

DATA I LLOC

Es jugarà el dia 1 de juliol a les 16:30 hores, en el Bar Llar dels Jubilats d’Alberic, al carrer Balmes s/n.

INSCRIPCIONS

Inscripció de 10 € per jugador, a abonar abans de començar el torneig. Pels jugdors Sub14 la inscripció serà de 5 €. A abonar en el mateix lloc abans de començar el torneig. Les inscripcions hauran de fer-se al correu electrònic: clubescacsalberic@hotmail.es On s’indicarà el nom complet, club, ELO FIDE i FEDA. Els jugadors menors d’edat hauran de dir la data de naixement. Data límit d’inscripcions el divendres 30 de juny a les 22:00 hores, o fins completar l’aforament del local de joc (uns 140 jugadors). Per ser efectiva la inscripció, haurà de rebre correu de confirmació. Tot aquell jugador inscrit que no es presente a jugar i no justifique la seua absència abans de 48h de l’acabament del torneig, no serà admès a participar en futures edicions. Està reservat el dret d’admissió.

SISTEMA DE JOC I RITME

Ritme de joc: 7 minuts més 3 segons d’increment per jugada. Es disputarà amb el sistema suís de 6 o 7 rondes, es confirmarà al començar el torneig o desprès de la segona ronda. S’utilitzarà el programa Vega. El torneig es regirà per les normes FIDE corresponents.

Els participants són responsables de comprovar que tenen assignada la puntuació correcta. No s’admetran reclamacions una vegada començada la ronda següent. Les decisions de l’àrbitre principal seran inapel·lables.

Sistemes de desempat

Sonenborg-Berger
Butcholz FIDE menys pitjor resultat
Butcholz Total.
Sorteig

PREMIS Premi de producte típic d’Alberic per als tres primers classificats, al primer jugador del Club Escacs Alberic i el primer Sub16.

Campió ————————————— 120 €
Subcampió———————————– 100 €
Tercer——————————————-80 €
Millor del tram 2076 fins 2220 ———–60 €
Millor del tram 1951 fins 2075 ———–50 €
Millor del tram 1826 fins 1950 ———–40 €
Millor del tram 0 fins 1825 —————–30 €
Millor Local————————————-20 €

Els premis en metàlic no son acumulables i s’entregaran per riguros ordre de classificació, el de més quantitat primer. Als premis per tram, mínim perquè siga vàlid el tram, dos jugadors. Es comptabilitzarà el millor dels ELOs. Hi haurà un regal per a tots els participants que es queden a l’entrega de trofeus. El Campió i subcampió del torneig es classificaran per la Final de la Copa Campions, igualment, el millor Sub16 també es classificarà per la Final de la Copa Campions en la categoria Sub16, segons marque la federació

DISPOSICIONS ADICIONALS

Davant qualsevol incidència que no estiga contemplada a les bases, l’organització ho resoldrà de la millor forma possible. Els participants autoritzen la publicació, per part de l’organització, de les seues dades a efectes de publicació de resultats i publicitat del torneig a les webs oficials, açò inclou també les fotografies o vídeos que puga fer la organització. No es permetrà la realització de fotografies sense l’autorització de l’àrbitre. La participació al torneig implica la total acceptació de les bases.