1r Torneig d’Escacs Blitz Vila de l’Olleria

BASES DE PARTICIPACIÓ

Inscrits: Absolut | Infantil

DIA , LLOC I TORNEJOS:

Diumenge 21 de Gener de 2024. Comença a les 10 hores (Acreditacions dels jugadors a les 9’30 hores. El participant que no haja confirmat la seua assistència al torneig, amb la seua presència i el pagament a les 10 hores no serà emparellat). Sobre les 13’30 hores s’efectuarà la Cerimònia de Clausura amb el lliurament de premis.

PAVELLÓ LA SOLANA – Aula Polivalent, Carrer Sant Felip núm. 20, L’Olleria (València). Google Map

Hi haurà 2 Tornejos, l’Absolut, i l’Infantil (Sub 12 nascuts en 2012 i posteriors), amb els mateixos sistemes de joc, desempats i inscripcions.

SISTEMA DE JOC:

Suís a 7 rondes. Ritme de 7 minuts més 3 segons d’increment per jugada (escacs Llampec o Blitz), amb el programa informàtic VEGA. El Torneig Absolut serà vàlid per a ELO FIDE BLITZ. La informació es pot veure en www.info64.org

ORDRE DELS DESEMPATS:

1r Resultat particular. 2n Bucholz menys pitjor. 3r Bucholz total. 4t Sonnenborn-Berger. Més sistemes si fora necessari a criteri de l’Àrbitre Principal.

ÀRBITRE PRINCIPAL:

Ximo Corbí Martí. Àrbitre Internacional.
Tlf. 653.97.97.10 – Correu electrònic: joaquincorbi7@gmail.com

INSCRIPCIONS PER ALS TORNEJOS:

Es poden inscriure jugadors federats amb bandera espanyola i en cas de bandera diferent hauran de tindre codi FIDE (per al Torneig Absolut). I jugadors federats i no federats (per al Torneig Infantil).

* General: ……………………………………… 15 euros.

* Locals, Sub 16 – 14 – 12 ……………………………..……… 10 euros.

* Jugadors Titulats (GM, MI, MF, GMF, MIF, MFF)…………………… Gratuïta.

Per a quedar degudament inscrit s’haurà d’enviar un WhatsApp o correu electrònic a l’Àrbitre Principal, amb nom i dos cognoms, data de naixement, Club i un telèfon de contacte. I estar present en l’acreditació dels jugadors abans de la 1a Ronda per a realitzar el pagament de la inscripció. Inscripcions fins a completar l’AFORAMENT que és LIMITAT de 120 jugadors.

PREMIS:

Els trams ELO i la Categories Sub són tancats. L’import dels premis s’entregarà per rigorós ordre de classificació, relació de premis, i major quantia (inclou trofeu), sent indivisibles en cas d’empat a punts, i no acumulables. Per a rebre’ls, el premiat haurà de estar present en la Cerimònia de Clausura, excepte justificació acceptada per l’Organització del Torneig.

DADES DELS PARTICIPANTS:

“Els participants en el torneig autoritzen la publicació de les seues dades personals en els diferents mitjans de comunicació que l’organització considere oportuns per a la necessària difusió de l’esdeveniment (llistats de resultats, classificacions, participants, partides, fotos, etc.)”

BASES: podran ser ampliades a la sala de joc.

LA PARTICIPACIÓ EN EL TORNEIG IMPLICA L’ACCEPTACIÓ D’ESTES BASES. L’ORGANITZACIÓ ES RESERVA EL DRET D’ADMISSIÓ.

L’OLLERIA , TURISME I NATURALESA

L’Olleria es troba a l’interior i al sud de la província de València, a la Comarca de la Vall d’Albaida. Els seus habitants s’han dedicat al llarg dels anys a l’artesania, al comerç i a la producció d’oli i vi. És un poble que ha viscut diferents cultures i cadascuna d’elles ha deixat la seua petjada en el territori. Es poden trobar restes arqueològiques de l’època neolítica, entre altres, en el barranc de l’Eixit o el Castellet del Porquet. Es pot apreciar el passat romà amb les viles romanes o la làpida que trobem en el nucli urbà. També cal destacar el llegat àrab amb la producció “terrissera” (conjunt d’objectes de fang: olles, paelles i poals de ceràmica), el naixement de la pirotècnia a l’Olleria, la toponímia i, sobretot, la fabricació del vidre. Està situat als peus de la Serra Grossa i travessat pel riu Clariano. El Convent dels Caputxins, el Santuari de Loreto, l’Hospital de Sant Joan Baptista, i el Palau dels Marau són alguns dels punts d’interés. Les festes tradicionals i més importants que es
repetixen cada any són: al gener, Sant Antoni Abat i els Reis Mags; al febrer, el Carnestoltes, amb la celebració de “la Cassoleta”, una festa particular a l’Olleria. A més de les seues festes de Moros i Cristians el primer cap de setmana de setembre en honor a Sant Miquel, esmentar també la seua important Fira anual de la tercera setmana d’Octubre, que es remunta a 1687. l’Olleria té moltes rutes senderistes, per a practicar esport i recórrer alhora el seu patrimoni mediambiental més emblemàtic

Pots trobar tota la informació en la Web

RELACIÓ DE PREMIS

TORNEIG ABSOLUT

1r 120 € i TROFEU

2n 100 € i TROFEU

3r 60 € i TROFEU

4t 50 €

5é 30 €

6é 30 €

1r Veterà no Titulat (nascut en 1969 i anteriors) 30 € i TROFEU

2n Veterà no Titulat (nascut en 1969 i anteriors) 20 €

1r Jugador Sub 2100, Sub 1800, Sub 1500 ELO FIDE 30 € i TROFEU

2n Jugador Sub 2100, Sub 1800, Sub 1500 ELO FIDE 20 €

1r Jugador Local 30 € i TROFEU

2n Jugador Local 20 €

1r Jugador Sub 16, Sub 14 Llibre d’Escacs i TROFEU
2n Jugador Sub 16, Sub 14 TROFEU

Els trams ELO i les Categories són tancats

TORNEIG INFANTIL

1r Sub 10 i Sub 12 Llibre d’escacs i Trofeu
2n Sub 10 i Sub 12 Trofeu

1r Local Sub 10 i Sub 12 Llibre d’escacs i Trofeu
2n Local Sub 10 i Sub 12 Trofeu TOTS ELS PARTICIPANTS DELS TORNEJOS REBRAN UN REGAL, A MÉS A MÉS DE MEDALLES PER ALS JUGADORS DEL TORNEIG INFANTIL.

Organitza:

CLUB D’ESCACS L’OLLERIA

Col·laboren:

AJUNTAMENT DE L’OLLERIA

EXCMA. DIPUTACIÓ PROVINCIAL DE VALÈNCIA

FEDERACIÓ D’ESCACS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

GRUPO COOPERATIVO CAJAMAR

VICAL

CREACIONES MENG

VIDAL ALBIÑANA EMBALAJES

AJEDREZ VALENCIANO

CLUB D’ESCACS TABIYA ALCOI