A partir d’aquesta temporada les llicències esportives de la FECV seran digitals

La FECV continua amb el procés de modernització de tots els tràmits referents amb el nostre esport i arriba el moment per a la llicència esportiva. Per a la temporada 2023 les llicències tindran format digital, amb codi QR i amb la possibilitat de col·locar-li foto de perfil per a la seua identificació.

Les llicències es gestionaran mitjançant l’aplicació de clubs, la seua emissió serà instantània en el moment de verificar el pagament i la possessió del codi FIDE. Hem desenvolupat una aplicació perquè els àrbitres de la FECV tinguen accés a la consulta de la llicència en vigor. Amb aquest sistema, l’expedició serà molt més ràpida atés que s’eliminen els temps d’impressió i repartiment, a més, els esportistes podran disposar de la llicència en els seus dispositius mòbils sense necessitat de realitzar la seua impressió en paper.

Per a aquesta temporada enviarem totes les llicències ja tramitades via mail al club. En el futur el delegat de l’entitat esportiva podrà descarregar-les de manera immediata i individualitzada.