Activitats paral·leles que acompanyaran al Campionat d’Espanya d’Escacs de Col·legis

Durant el pròxim Campionat d’Espanya de Col·legis, que es durà a terme els dies 26, 27 i 28 d’abril en la localitat Alacantina de Guardamar del Segura, els participants tindran l’oportunitat de gaudir d’una sèrie d’activitats paral·leles dissenyades per a enriquir la seua experiència més enllà de les rondes oficials.

Des de l’inici del torneig i coincidint amb els horaris oficials es disputarà un torneig de suplents, perquè els jugadors que no estiguen alineats en eixa ronda no perden l’oportunitat de continuar practicant entre ells amb la mateixa intensitat i emoció que les rondes oficials del campionat.

El dissabte 27 d’abril, a partir de les 18.00 hores, es realitzarà un Concurs de Problemes per Equips, una oportunitat única per a posar a prova l’habilitat dels participants en una dinàmica desafiadora.

La vesprada del dissabte continuarà amb la presentació i pràctica del Xecball, una emocionant variant motriu dels escacs que promet sorprendre i entretindre als assistents. La presentació està programada per a les 18.30 hores i tots els centres rebran tant el llibre del reglament com el de la unitat didàctica, perquè puguen desenvolupar-lo en la seua centre en la classe d’educació física. En finalitzar la presentació es realitzarà una sessió pràctica perquè els escolars practiquen esta disciplina de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana. Així que portar-vos roba esportiva.

El diumenge 28 d’abril, la jornada d’activitats paral·leles començarà a les 9.30 hores amb els “Tallers d’Exercicis Pràctics de Classes“. Estos tallers, que tindran una duració aproximada d’una hora, oferiran als participants l’oportunitat d’aprofundir en aspectes específics del joc i millorar les seues habilitats amb la guia d’experts.

Les activitats paral·leles no sols brindaran diversió i entreteniment als participants, sinó que també serviran com a espais d’aprenentatge i desenvolupament per a tots els aficionats als escacs que es donen cita en l’esdeveniment.

Tota la informació del Campionat es pot consultar en el següent enllaç: [Bases del Campionat] i els inscrits, que ja representen un èxit de participació, en este altre enllaç [Veure Inscrits]

El Campionat d’Espanya d’Escacs de Col·legis per equips promet ser una experiència inoblidable, on la competició i la companyonia es combinen amb activitats dinàmiques i enriquidores per a gaudir al màxim del fascinant món dels escacs.

Més informació en la web de la Federació Espanyola D’Escacs