Adriana Sermukamedova vencedora del IRT Sub-1800 Costa de Flor del taronger

Del 9 al 10 de juny, en Alcossebre, amb l’assistència de 49 jugadors, organitzat per la FACV i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Alcossebre s’ha disputat el IRT Sub-1800 Costa de Flor del taronger.

Campiona, líder en solitari, la jugadora kasaja de tan sols 11 anys, Adriana Sermukamedova Minnulina. Subcampió Diego Triviño d’Ibi i tercer el jugador de categoria infantil, Patrick Rodríguez del Cercle Mercantil. El trofeu a la millor jugadora classificada se’l va emportar Alba Abad Muñoz del Club d’Escacs Oropesa, el millor local, Pedro Banyeres de Mariola i el primer veterà va ser Rafa Fornals del Dama Roja.

La cerimònia de clausura va estar presidida per Jordi Batiste, Regidor D’Esports, Juanvi Sala, president del club amfitrió, el seu vicepresident Manuel André i Pedro Banyeres de Mariola, el director esportiu del club i en representació de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana, Jaime Gomar, directiu i responsable de l’àrea d’esdeveniments especials i clubs xicotets de la FACV.

Veure Classificació Final