Amb els Sub-18 van finalitzar els Campionats d’Espanya per Edats

Crònica des de Salobreña, Granada, per Carlos Martínez Piqueras.

El dissabte 22 d’agost posava punt i final el Campionat d’Espanya sub-18. En aquesta categoria van ser 7 els jugadors que van representar a la Comunitat Valenciana, obtenint el següent resultat:

Santiago García amb 6’5 punts. Magnífic torneig de Santi que sempre va estar lluitant en les primeres taules, jugant bones partides i oferint una bona lluita. Va jugar contra el primer, el segon i l’habitació, la qual cosa dona una idea del fort torneig al qual es va enfrontar. Va quedar cinqué empatat amb el quart. Enhorabona.

David Aledo amb 6’5 punts. David també va realitzar un extraordinari torneig, empatat a punts amb el 4t classificat. Molt bones partides de David, que ha fet un salt important.

Viviana Galván amb 5 punts i es va jugar la medalla d’or en l’última ronda. Com ja ens té acostumats, va arribar amb opcions de fa or femení i sumar un nou campionat, però aquesta vegada no va poder ser, la qual cosa no entela el bon torneig de Viviana.

jugadores valencianos de ajedrez

Carlos Robledo amb 5 punts. Carlos va jugar a un gran nivell i va tindre algunes partides molt bones, aconseguint véncer a forts jugadors. Probablement va poder traure més d’alguna partida i se li va escapar algun punt, però va jugar sempre a un altíssim nivell i va tindre una pujada de 22 punts de elo.

Carlos Villagordo amb 4,5 punts. Encara que Carlos és de la categoria sub-14, va jugar el torneig sub-18 i va aconseguir un resultat fantàstic: va realitzar el 50% dels punts i va tindre una pujada pròxima als 50 punts, jugant a un bon nivell i vencent a diversos jugadors amb un elo superior. Molt bon torneig de Carlos.

Abel Sempere amb 4 punts. Abel va aconseguir molt bones posicions i va estar lluitant durant tot el torneig. En moltes de les seues partides aconseguia avantatges que després li eren complicades de materialitzar i, d’ací, alguns punts que se li van escapar. Abel té potencial i assegurança que en breu recuperarà els punts d’aquest torneig.

Hugo Viñals amb 3,5 punts. Hugo és un jugador amb bona tècnica i molt ambiciós en les seues partides, dues característiques que l’any passat li van portar a collir un gran resultat. Enguany, a pesar que el resultat en si no haja sigut molt bo, cal remarcar que ha aconseguit bones posicions en moltes de les seues partides i tractat de desequilibrar totes i cadascuna d’elles, a pesar que en moltes ocasions li han jugat molt sòlid. Sens dubte, Hugo té un joc i una tècnica que li donaran moltes alegries en un futur pròxim. Molt d’ànim.

Volem agrair, com sempre, a les mares, pares i acompanyants per l’esforç que han realitzat enguany i per la confiança depositada.
I també aprofitem per a felicitar la FEDA i a l’organització del Campionat d’Espanya per totes les mesures adoptades i per la bona gestió durant aquestes 6 setmanes d’escacs en la fantàstica localitat de Salina. Fins l’any vinent!

i64 … veure classificació jugadors valencians