Arranca a València el Mundial d’Escacs d’Ordinadors! Retransmissió en Directe

Tenim el plaer de comunicar a la comunitat ajedrecística valenciana que ha arrancat el Mundial d’Escacs per Computadores en les nostres terres. Entre el 8 i el 15 de Juliol, aficionats i aficionades disposen d’una sala on podran seguir les partides d’aquest esdeveniment en les instal·lacions de la ETSIT de la Universitat Politècnica de València, on també podran seguir el desenvolupament del Torneig València Bressol.

En el següent enllaç es pot veure la retransmissió en directe de les partides [Veure Retransmissió]

En el següent enllaç es pot veure en Chess-results els resultats en directe de les partides [Veure Chess-results]

En el següent enllaç el calendari de Campionats que componen l’esdeveniment [Veure Calendari]

El Mundial d’Escacs per Computadores és un esdeveniment organitzat per ICGA (International Computer Games Association) des de 1974, el qual podem gaudir gràcies a la col·laboració de la Federació Valenciana d’Escacs amb la Universitat Politècnica de València. Havent passat anteriorment per Madrid (1992) i Pamplona (2009), aquesta vegada tenim ocasió d’organitzar-ho a València, on es disputaran els següents tornejos:

  • Campionat del Món de Programari: on tots els participants utilitzaran el mateix sistema físic o maquinari, tractant d’aprofitar-lo al màxim per a en el desenvolupament dels seus programes, enfrontant-se a un ritme de 30’+15’’.
  • Campionat del Món d’Escacs per Computadores *Blitz: on cada participant utilitzarà els seus propis sistemes que, connectats a les millors màquines del món, tractaran d’imposar-se en una modalitat a 5’+5’’.
  • Campionat del Món d’Escacs per Computadora: on competiran per fer-se amb el Shannon Trophy, utilitzant els seus propis sistemes, a un ritme de 60’+15’’.

Els participants enguany són els següents equips: