Assemblea ordinària i extraordinària de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana

logo noticias fecvEl diumenge 18 de Desembre de 2022, es van celebrar aquestes assemblees en el Poliesportiu de la ciutat d’Almussafes. En elles es van aprovar els pressupostos per a 2023, es van ratificar els nomenaments dels responsables dels diferents comités i cosa que és més important, el nou Reglament General de Competicions que ha de regir les competicions oficials de l’esport dels escacs.

També es va aprovar el calendari dels tornejos oficials, inclòs el del interclubs, que començarà el 14 de Gener de 2023.

Estaven convocats a l’assemblea els 30 representants dels escacs valencians que van resultar elegits en el procés electoral que va concloure en el mes de setembre passat. D’ells van assistir 26 el que és un quòrum molt més ampli del que era habitual en l’anterior període.

En la taula estava el President Sr. Emilio González, i el Secretari General Sr. José Miguel Pérez i altres membres de la Federació.

Malgrat l’ampli quòrum i les múltiples intervencions per a reformar algunes propostes federatives, es van aconseguir els acords necessaris perquè els temes més importants com a Pressupostos o Reglaments s’aprovaren per unanimitat.

Al llarg d’aquesta setmana, en la pàgina web de la FECV, es podran trobar tots els detalls dels acords adoptats en aquesta primera assemblea de la FECV sota la nova Junta Directiva