Bones festes des de la FECV

Torna el Nadal, seguix els escacs, quantes vegades en les últimes setmanes abans de les festes de Nadal ens haurem fet esta pregunta… què li podríem regalar a eixa persona…?
Segons com vulguem sorprendre cada xiquet o xiqueta, adult o persona major, la resposta és fàcil o complicada, en el nostre esport la resposta sempre serà, un llibre, rellotge o un tauler d’Escacs!!

Tampoc hauríem d’oblidar el sentit de pau i harmonia que tenen estes dates, per això, l’essencial per a poder gaudir de la nostra vida és poder reprendre eixa pau i harmonia, i per a això, un regal que sempre funciona és regalar somriures i abraçades i sobretot temps, encara que per a això es va inventar l’increment de 30 segons, per als quals preferisquen el *Blitz, no tindran carbó, però cal meditar més.

Amb Afecte i Humor, des d’esta federació, en este any en què hem tingut rècord d’esdeveniments i tantes competicions, amb normalitat i l’organització de noves activitats, la *FECV , també vol sumar-se a la necessària cadena de transmetre alegria i difusió de l’esport i amb este desig vol transmetre-us a tots l’abraçada i el somriure amb la qual a tots i cadascun, us desitgem unes bones festes.

José Miguel Pérez García
Secretari de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana