Bressac Stephane vencedor del Circuit C.A. Montolivet

Nota de Premsa de l’Organització.

Gran demà d’escacs la que es va viure ahir diumenge 23 d’abril al parc Manuel Granero amb motiu de la III Jornada de Primavera del Circuit Trimestral Club d’Escacs Montolivet.

Rècord d’assistència amb més de 100 jugadors d’escacs i incorporacions de gran qualitat en la part alta del torneig absolut amb la participació dels Els meus Antonio Granero i Eric Sos, a més de comptar amb el MF francés Stephan Bressac i l’actual campiona d’Espanya LA MEUA & WGM Marta García.

El temps va acompanyar durant el desenvolupament de tot l’esdeveniment i vam poder gaudir del nostre clàssic esmorzar entre les rondes 3 i 4. Hernán Siludakis al costat de Anabel Guadamuro i Federica Galantino van formar l’equip arbitral i van ser la guinda que va fer que tot transcorreguera amb fluïdesa.

En la categoria infantil dominó de principi a fi David William Flores Castro amb 7 punts de 7 partides. Gonzalo Moreno va ser subcampió i 1r Sub16 i Gerard García Pérez va completar el podi i va aconseguir el trofeu de 1r Sub14. La categoria Sub12 va ser per a Diego González i Iván Ruiz va quedar 1r Sub10. El jove talent Eric March Letí complete el grup de premiats aconseguint el 1r lloc Sub8, enhorabona a tots aquests futurs campions.

Classificació Infantil

En el lliurament de premis vam tindre la sort de comptar amb l’ambaixadora de ChessKid a Espanya, María Rodrigo Yangüas, qui va tindre el detall d’obsequiar als campions de Sub8 a Sub14 amb una subscripció gratuïta de 2 mesos per a la plataforma en línia en qüestió. Moltes gràcies!

En la categoria absoluta va haver-hi molt de nivell i va estar extremadament renyida. Finalment va ser Stephan, nouvingut a Espanya, qui va guanyar en solitari després de carregar-se a 2 pesos pesants, els Els meus Pablo Cruz i Antonio Granero, en les 2 últimes rondes. José Manuel Díaz Velandia i Ivan Povshednyi van completar el podi amb actuacions també sensacionals. 6 punts va fer també Juan Sendra que va aconseguir la 4a plaça amb una gran victòria en l’última ronda i Eric va finalitzar en el 5é lloc de la general amb 5,5 punts.

Marta García va quedar primera dona, Slobodan va ser primer veterà i Vlad Bercaru es va emportar el premi local. Un altre Monteoliveteño es va emportar el primer premi Sub2000, Darío Gutiérrez, i va anar Josué Bellota qui va quedar 2n i va completar els premis.

Classificació Absoluta

Sumem i seguim, gràcies a tots els assistents i us esperem a tots en l’III Open Internacional CA Montolivet al juliol: Web del Club

Jaime Valmaña, director del torneig