Bronze per a la Selecció Autonòmica Cadet en el Cnat. d’Espanya a Gijón

jugadores de ajedrez valencianos

 

Finalitza el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Edats celebrat a Gijón amb un bronze per a la nostra Selecció Cadet.

Els components que van aconseguir el podi són: Lucía Follana Albelda (C.A. Mislata), Silvia Doñate Moreno (Círculo Mercantil), Nikole Alexander Randazzo (C.D. Basilio), Andrés Luque Sáiz (C.A. Alaquàs), José García Molina (C.A. Silla) y Diego Macías Pino (C.A. EVA Manises).

Va destacar l’actuació de Silvia Doñate en la defensa del quart tauler de la Selecció aconseguint 5 dels 6 punts disputats.

i64 Classificació Cadet

La nostra selecció Infantil va tindre un resultat més discret, acabat en desena posició que era el seu punt de partida en el ranquin del torneig establit mitjançant la mitjana de ELO dels components de cada equip. Cal tindre en compte que ha sigut la primera experiència d’aquest tipus per als integrants de l’equip infantil i segur que aquest esdeveniment els ajudarà en la seua progressió com a jugadores d’escacs en els pròxims anys.

Els components de la Selecció Infantil són: Saúl Robledo Sánchez (CE Enric Valor), Pablo Cayón Peláez (C.A. Alaquàs), Vlad Ionut Bercaru (C.A. Monteolivete), Anna Cebolla Ruiz (C.E. Xeraco), Yeva Yeghikyan (CD Basilio) e Isabel Colomer (C.E. Carcaixent)

i64 Classificació Infantil

Enhorabona a tots en nom de tota la comunitat jugadora d’escacs de la Comunitat Valenciana.

jugadores de ajedrez valencianos


Jocs Esportius d’Escacs 2021

GVA Jocs