Calendari definitiu i direccions de seus del Campionat Interclubs

clubes ajedrez comunidad valenciana torneo

Disponible tota la informació necessària per a iniciar la competició d’equips de clubs aquest pròxim dissabte.

Tota la informació de Interclubs està en la pàgina del torneig, accessible des del bàner de la portada: Competició d’equips de clubs d’escacs Interclubs 2022 -FECV (facv.org)

Davall del quadre amb els ordres de força  trobaran el diari de la competició.

Amb les resolucions que havien pendents sobre reclamacions d’ascensos / descensos de la temporada passada, l’eliminació d’equips retirats, els canvis d’algunes seus per causes diverses i l’homogeneïtzació de noms d’equips, hui es dona per definitiu el Calendari de Competició. Preguem que refresquen la web i comproven que el que visualitzen porta data del 10/02/2022.

Si algun club no ha actualitzat l’adreça de la seua seu per al 2022 i aquesta ha canviat, ha de comunicar-lo urgentment tant a la Federació com al seu rival d’aquest dissabte, així com actualitzar la mateixa en l’aplicació de gestió perquè isca correctament en el llistat d’adreces de seus.

Recordem que aquesta nit a les 22h hi ha una reunió en la qual estan convidats a assistir els capitans d’equips: Reunió en línia amb capitans d’equips Interclubs – FECV (facv.org)

 

 

 


FEDA

Noticies anteriors