Campionat d’España Sub-10 de Ràpides. Lucas González, bronze en la general i Beatriz Pardo Campiona d’Espanya

En el Campionat d’España Sub 10 de ràpides, Lucas González va aconseguir el bronze en la classificació General, Julen Boluda 5é lloc. En el podi femení Beatriz Pardo ( ASSSA Enric Valor)  va obtindre la 31é posició i campiona d’Espanya, mentre que Kseniia Yanston (Alacant) 34é de la general i plata. Beatriz ha repetit l’or nacional en les dues competicions Sub-10.

Lucas González bronze absolut, ja va quedar 4t ahir en clàssic, era el 2 del rànquing, mai és fàcil sens dubte, molt a dir en el futur, Julen Boluda 5é de la general en ràpides, tots dos del EDAPA.

La competició s’ha disputat seguidament al campionat nacional de ritme estàndard/clàssic entre ahir dissabte a la vesprada i aquest matí. Una competició dura i ràpida com ho serà en la resta de categories a la qual tots els xiquets i xiquetes que el juguen han d’aclimatar-se després d’acabar l’anterior campionat.

Des de la FECV volem felicitar a tots els jugadors, als pares, als seus clubs pel treball de pedrera, felicitem també el GM Alexis Cabrera per la seua gran labor d’entrenador i responsable de la delegació valenciana sub-10, i especialment, a Beatriz per la seua el seu doble Or i a Kseniia per doble podi.

Veure Resultats Finals