Campionat d’España Sub-8. Dmytro Yerko, bronze en la general i Iulia-Lorena Tirzuman Subcampiona d’Espanya

La Comunitat Valenciana ha començat la seua representació en els Campionats d’Espanya per edats amb 13 esportistes en la categoria *sub 8. Han defés la samarreta taronja amb esforç i il·lusió durant una setmana, sent la segona comunitat en participació (només per darrere de l’amfitriona, Andalusia).

Els resultats han sigut bons en general, aconseguint diversos trofeus i medalles, amb molta emoció en algunes rondes en les quals jugàvem en les primeres taules.

Potser va faltar un poc de paciència o de sort en alguns moments puntuals a causa de la falta d’experiència en competició a ritme lent (normal en *sub 8). Així i tot, hem tingut un paper destacat sent presents en les primeres taules totes les rondes del torneig.

Els resultats més destacats són:

– Dmytro Yerko, 3° general del torneig, trofeu.

– Iulia-Lorena Tirzuman, 2a femenina, trofeu.

– Daniel Valiente Zabalza, 4° general, medalla d’honor.

– Liam Roselló Beneyto, 9° general, medalla d’honor.

– Lev Kryvoruchko, 2° sub 7, trofeu.

En nom de la FECV volem donar les gràcies a tots els participants que s’han animat a jugar representant a la Comunitat Valenciana, així com a l’esforç i suport de les mares, pares, acompanyants i al delegat entrenador , Sergio Fernández Ayuso. A part de ser la comunitat més llorejada, destaca l’amistat que s’ha forjat entre les/us xiquetes/us.

Veure Resultats Finals