Campionats Autonòmics per Equips Llampec. Èxit de Participació

Èxit de participació a Almussafes en els Campionats Autonòmics per Equips Llampec. 300 jugadors i 63 equips van assistir a l’esdeveniment en un ambient de festivitat i esportivitat. Des de la FECV volem felicitar a tots aquells que han participat en els diferents tornejos, així com als familiars i aficionats que van assistir a l’esdeveniment.

Entrant en l’esportiu, El C.A. Andreu Paterna va ser el campió Autonòmic Absolut d’Escacs Llampec 2023, el subcampió el C.A. Silla Integrant Col-lectius i, en tercer lloc, va classificar el C.A. EVA Manises.

En la resta de divisions, els campions van ser el C.E. Gambito-Benimaclet B en 1a Autonòmica, el C.A. Meliana en 2a Autonòmica i el C.E. Vila-real en la categoria Open.

L’acte de clausura va estar presidit pel regidor d’esports d’Almussafes, Pau Bosch al costat del president del club amfitrió, José Jiménez Hernández i el president de la FECV, Emilio González, on a més es va entregar el trofeu al Club d’Escacs Andreu Paterna per aconseguir el campionat de Divisió d’Honor en el passat Interclub 2023.

Resultats Divisió Honor | 1a Autonòmica | 2a Autonòmica | Open |

..Veure Fotos del Torneig


Taula d’ascensos i descensos