Campions d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub-16

Or per als nostres joves Sub-16 en el Campionat Espanya Escolar d’Escacs de Seleccions Autonòmiques, celebrat a Albacete del 22 al 25 de juny.

Els jugadors de la Selecció Valenciana Sub-16 van ser:  Diego Macías, Víctor Salvador, Víctor Tudela, Gayane Harutyunyian, Anna Ceba i Encarna Guzmán.. Els van acompanyar els delegats de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana, Ana Erades i Luis Martínez,  aquest últim responsable de l’esport escolar des de fa tres dècades,  i dos entrenadors de reconegut prestigi, Jaime Valmaña i Maurici Vasallo, tots dos Mestres Internacionals d’Escacs.

En Sub-14, la selecció de la Comunitat Valenciana va obtindre l’onzé lloc. Els jugadors Sub-14 de la nostra Comunitat van ser: Felix Ilinca, Iván Povshednyi, Vlad Ionut, Leyre Roldán, Agnes Núñez i Diana Quintana

El Millor primer tauler del campionat Sub16 va ser Diego Macías, el millor 4t tauler Sub-16 va ser Gayane Harutyunyian i el  millor 3r tauler del Sub14 Vlad. *Gayane i Vlad han sigut millors taulers després de guanyar desempat per Harmagedon.

i64resultats Sub-14
i64 … resultats Sub-16