Campus d’Escacs – Chess Adventure

En BEC tenim una àmplia experiència en multitud d’organització de campus per a xiquets i altres esdeveniments relacionats en tota la província i amb la col·laboració de José Miguel Pérez García, àrbitre i entrenador autonòmic d’Escacs us proposem CHESS’ ADVENTURE: BEC breu descripció:
FILOSOFIA BEC: Naturalesa + educació + deporte + idiomes

Arribats a aquesta nova aventura com és un campus d’escacs, considerem que és beneficiós com a activitat nova i esportiva a la província de Castelló, i esperem que en el futur, l’organització d’altres esdeveniments i/o tornejos.

Cada dia s’impartiran unes 3-4 hores de classes teoricopràctiques a càrrec de monitors destacats per la seua labor didàctica, i en elles es tractaran diversos temes d’obertures, tàctica, estratègia i finals. Es formaran 2 grups del total d’assistents tenint en compte factors com l’edat i el nivell. Edats aprox entre 7/8 i 14/15 anys, s’estudiaran casos.

La idea principal és oferir un campus per a aprendre i practicar escacs amb la proximitat de la naturalesa i amb altres activitats paral·leles, jocs, excursions i sobretot diversió, però també aprenentatge i promoció d’aquest esport, en un entorn sa, amb tota la seguretat necessària, amb entrenador i monitors de temps lliure titulats per a la resta d’activitats.

T’APUNTES?

BEC: infobecamp@gmail.com , SUSANA: +34 615 99 88 76 i JOSE MIGUEL, 686 424 303 .