Chess Bar, un projecte valencià que necessita del suport de tots

Crowdfounding Chess Bar

 

 

Aquesta campanya de “finançament entre tots” d’una original idea per a muntar un bar temàtic al voltant del nostre món dels escacs ha sigut posada en marxa per un associat de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana.

Nosaltres pensem que es mereix, almenys, llegir-la i considerar-la perquè a més de ser un projecte d’un col·lega del nostre món pensem que a tots ens agradaria que existira un lloc així.

El projecte és de Luis Lasheras Picazo, el qual hui ha acceptat la nostra invitació a exposar-nos la seua idea i ha vingut a visitar-nos per a explicar-nos els detalls del seu projecte i ràpidament el compartim amb tots vosaltres ací.

Ací l’enllaç per a veure el projecte de Chess Bar

Bàsicament, Luis ha presentat el seu projecte en el portal d’internet “lanzamos.com” i li ha sigut aprovat. Luis explica en aqueixa pàgina el seu projecte i ofereix una sèrie de vals de col·laboració, també anomenats recompenses o pre-compres, que van des de la més senzilla, que és un desdejuni de 5 €, passant per esmorzars i sopars per a dos i arribant a altres d’un grau de mecenatge major. Les aportacions es poden fer per paypal, banc i targeta i el càrrec no es realitza fins a veure si s’aconsegueix la meta. Si no s’aconsegueix la meta no ens fan el càrrec del val compromés.

Com poden haver-hi dubtes i potser nosaltres no hem sabut explicar bé el projecte o el croudfunding, li hem demanat permís a Luis oferir el seu contacte personal per aclarir els dubtes que es presenten: mòbil 695 048 8 sis sis i l’email luislasheraspicazo@gmail puntocom.

Li desitgem molta sort a Luis amb el seu projecte.


 

Notícies anteriors