Circular 01/2024 Fase Zonal dels XLII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana

València a 08 de gener de 2024

 

1.- Les següents bases tècniques complementen les oficials publicades per la Direcció General de l’Esport de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. La competició va destinada als jugadors infantils nascuts en els anys 2010 / 2011 / 2012 / 2013.

2.- DOCUMENTACIÓ: Per a poder participar, l’entitat interessada haurà de formalitzar la inscripció en línia a través de l’aplicació web JOCSE en la pàgina: http://www.ceice.gva.es/web/deporte/jocs-esportius  amb 10 dies d’antelació a la celebració de la competició.

Així mateix, per a cada seu és imprescindible emplenar el formulari d’inscripció als Jocs mediant el següent formulari [Formulari d’Inscripció] abans del dijous anterior al dissabte de competició.

 3.- Les seus estipulades són:

Alacant:

Castelló:

  • 27 de gener : Seu Alcossebre – Nou Espai d’Oci, C/. dels Murs, 1a.
  • 3 febrer: Seu Orpesa del mar – Poliesportiu Carlos Taulé; Av.de la Mar, 18
  • 10 febrer: l’Alcora – Salons CaixaBank, C/. Federico Michavila, 7

València:

4.- El torneig constarà de 5 rondes, (6 si se superen els 30 participants) a 7 min.+3 seg./jugador. El començament de la ronda serà a les 10:00h, després de la lectura de les bases. (Preferible estar 1/2 h. abans del començament per a confirmar inscripcions).

5.- Els sistemes de desempat seran, per este ordre:

1- Bucholtz FIDE –pitjor         2- Bucholtz FIDE total            3- Sonnen

6.- DELEGATS I PÚBLICO: A la sala de joc només estarà permesa la presència de jugadors i personal de l’organització.

7.- Cada jugador podrà participar en els tornejos classificatoris que considere oportú, excepte els ja classificats.

8.- Classifiquen per a la Final Provincial: Els 10 primers classificats de la general més les dues primeres xiques (en cas que alguna xica ocupara ja una de les 10 primeres posicions es classificaria la següent xica).

9.- Els aparellaments i classificacions elaborades pel programa informàtic es consideraran inapel·lables excepte error en la introducció del resultat. Els jugadors tenen l’obligació de comprovar en cada ronda que tenen la puntuació correcta.

10.- Durant la disputa de la seua partida cap/a jugador/a podrà absentar-se de la sala de joc sense la prèvia autorització d’algun àrbitre. El/la jugador/a en torn de joc no podrà abandonar el seu tauler.

11.- Tot el no especificat en estes bases es regirà per les bases generals dels XLII Jocs Esportius de la Generalitat Valenciana, el Reglament de Competició de la FECV i les Lleis dels Escacs de la FIDE.

12.- Qualsevol imprevist serà resolt per l’àrbitre i/o l’organització.

13.- La participació suposa l’acceptació de la totalitat d’estes bases.

ALTRES CONSIDERACIONS

  1. La incompareixença no justificada a una ronda o a dues rondes, encara que siguen justificades, suposarà la retirada del torneig.
  2. Sobre arbitratge i programa d’aparellament s’aplicarà la Circular 23/2018 (https://www.facv.org/2018/2018-circular-23.pdf
  3. Els participants amb la seua inscripció accepten estes bases i la Política de Privacitat de la FECV ( https://www.facv.org/aviso-legal).

PROTOCOL PROTECCIÓ AL MENOR DE LA FECV:

Els tornejos de la FECV estan subjectes a l’aplicació del “Protocol de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana per a la prevenció, detecció i actuació enfront de l’assetjament i abús sexual” publicat en la pàgina Web de la FECV:          (https://www.facv.org/proteccion-almenor).

 

Signat: Luis Martínez

Responsable d’Àrea de Jocs Esportius