CIRCULAR 12/2017 FORMAT INFORMACIÓ TORNEJOS

circular federación ajedrez

La Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana vol oferir la informació dels tornejos d’escacs el més accessible possible des de dispositius mòbils, per al seu fàcil i ràpida descàrrega així com preservar les quotes de Gb de navegació des de xarxa 4G dels usuaris.  Així mateix, queda regulat l’ús dels diferents logotips de FECV i Copa Campions per a homogeneïtzar la seua utilització.

logo pdf… veure Circular.


CIRCULAR Núm.  12 / 2017

ASSUMPTE: FORMAT DE LA INFORMACIÓ DE TORNEJOS PER A LA SEUA PUBLICACIÓ EN WEB

La Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana vol oferir la informació dels tornejos d’escacs el més accessible possible des de dispositius mòbils, per al seu fàcil i ràpida descàrrega així com preservar les quotes de Gb de navegació des de xarxa 4G dels usuaris. Per a tot això establim els següents estàndards per als diferents elements que es remeten a la FECV:

 1. El cartell de l’esdeveniment. Grandària màxima del costat major 600 píxels i en format JPG preferentment.
 2. Les bases de l’esdeveniment. Bé un document de text pla o bé un document editable tipus Word sense logotips ni imatges, no PDF o altres formats tipus imatge (com a tríptics escanejats, per exemple). El text pla ens permet copiar i pegar el contingut directament en la Web, d’aquesta manera és molt més lleuger el contingut en la Web, permet indexar i buscar millor els continguts, a més de facilitar la seua lectura en les diferents grandàries de pantalles (pc, tauletes i mòbils). Si les bases contingueren elements complexos la FECV processarà el contingut i generarà un PDF de manera que tinga el menor pes possible.
 3. L’adreça Web de l’esdeveniment. Important ens la comuniquen en el cas que existisca, per a poder enllaçar a tota la informació que allí s’oferisca.
 4. Un resum de l’esdeveniment. Un paràgraf de 5 a 8 línies que done una visió general incloent dates, lloc, total en premis, ritme de joc, etc. També és possible afegir alguna frase d’invitació a participar.
 5. Sobre el logotip de la FECV i Copa Campions:
  • Els logotips oficials són els que s’ofereixen ⇒ en aquesta pàgina
  • La FECV mai haurà d’aparéixer com a “Patrocinador”.
  • La FECV pot aparéixer com a “Col·laborador” quan existisca una prestació del material esportiu, o una difusió Web o una altra participació o convenis acordats prèviament.
  • Els tornejos de Copa de Campions han de portar el logo del Circuit i el logo de la FECV, el qual figurarà juntament amb el text “Direcció Tècnica”.