Circular 14/2024 Campionat Autonòmic Individual Llampec

Estimats amics:
Us convoquem a participar en el Campionat Autonòmic Individual Llampec.

DADES DEL TORNEIG:
Dies de joc: 25 de maig de 2024
Horari: 17.00 hores a 20.00 hores
Organitza: FACV
Col·laboren: C.A. Alzira, Dip. València i GVA
Local de joc: Pavelló Pérez Puig. Ronda de Barrablet, 46600 Alzira, València. Google Maps

Ritme de joc: 3 minuts amb increment de 2 segons per jugada
Sistema de joc: Suís a 9 rondes
Tolerància: Caiguda de bandera
Inscripció: Fins al 21 de maig o esgotar aforament del local
Avaluació ELO: Sí
Aforament: 150 jugadors

INSCRIPCIÓ:
Fins a les 14.00 hores del dimarts 21 de maig (inscripció i pagament). La inscripció es pot tancar abans del termini assenyalat si s’aconseguix l’aforament del local.
Inscripcions mitjançant el següent formulari [Formulari Inscripció] i els inscrits es poden consultar en el següent enllaç [Llistat d’Inscrits] Quota d’inscripció: 10 €.
Exempts: GMs, Els meus.
Per a sol·licitar la factura s’haurà d’emplenar el camp observacions del formulari detallant els noms dels jugadors que correspon al pagament adjuntat.
La inscripció es pot pagar:
• Per transferència bancària a [Caixa Popular] ES29 3159 0066 9722 7028 6228 (en concepte poseu el nom i cognoms del jugador)
• Amb targeta a través del següent enllaç de passarel·la (Pagar amb Targeta)
Els inscrits tenen l’obligació de comprovar els llistats que es publicaran en l’enllaç de l’aplicació web.

PREMIS:
General:
• Campió 300 € +Trofeu
• Subcampió 240 € +Trofeu
• 3r 190 € +Trofeu
• 4t 140 €
• 5é 120 €
-2000 ELO FIDE Llampec
• 1r 80 € +Trofeu
• 2n 70 €
-1700 ELO FIDE Llampec
• 1r 60 € +Trofeu
• 2n 50 €
TOTAL 1.250 €

A l’efecte de confecció d’orde inicial i els premis de trams es tindrà en compte el ELO FIDE Llampec. El ELO FIDE Estàndard es tindrà en compte quan no existisca ELO FIDE Llampec. Els premis no són acumulables i s’assignen per orde de major quantia econòmica. Als premis de tram de ELO aspiren tots els jugadors amb ELO inferior a l’indicat, fins i tot els de trams inferiors.
El Campió Autonòmic es classificarà al respectiu campionat d’Espanya amb les condicions de participació del conveni de col·laboració entre la FEDA i la FACV per a l’any 2024, sempre que la FEDA convocara este torneig en la mateixa modalitat.
Els premis s’abonen mitjançant transferència bancària i estan subjectes a retenció d’IRPF conforme la legislació vigent. Els premis caducaran després de 15 dies naturals des de la finalització de l’esdeveniment en cas de falta de firma del justificant/ vaig rebre o en cas de no aportar la documentació identificativa que es requerisca.

PARTICIPACIÓ:
Poden participar tots els jugadors amb llicència FACV 2024 en vigor i que no hagueren tingut en el mateix any llicencia per una altra Comunitat Autònoma del territori espanyol.

DESEMPATS:
a) Buchholz FIDE menys el pitjor resultat (Bakú 2023)
b) Buchholz FIDE total (Bakú 2023)
c) APRO
d) Sonneborn-Berger
e) Resultat particular (tots contra tots)
f) Sorteig.

ALTRES CONSIDERACIONS
1. La incompareixença no justificada a una ronda o a dos rondes, encara que siguen justificades, suposarà la retirada del torneig.
2. La FACV es reserva el dret d’inscriure jugadors.
3. Sobre arbitratge i programa d’aparellament s’aplicarà la Circular 23/2018 (https://www.facv.org/2018/2018-circular-23.pdf).
4. S’iniciarà expedient davant el Comité de Competició:
1. A tot aquell jugador que s’inscriga i no es presente, sempre que l’absència no resulte degudament justificada en el termini de dos dies, la qual cosa serà valorat pel Comité de Competició de la FACV.
2. A tot jugador que es retire del torneig i no justifique dins dels dos dies següents a la ronda la seua retirada podrà ser sancionat i haurà de pagar el triple de la seua inscripció en el pròxim torneig organitzat per la FACV que desitge inscriure’s.
5. Sobre els dispositius electrònics s’aplicarà la Circular 22/2018 (https://www.facv.org/2018/2018-circular-22.pdf).
6. A la sala de joc no estarà permés consumir aliments ni tindre begudes que no disposen de tap per a evitar vessaments.
7. Tot el no especificat en estes bases es regirà pel Reglament de Competicions de la FACV, FEDA i FIDE o serà resolt per l’organització i la FACV.
8. Els participants amb la seua inscripció accepten estes bases i la Política de Privacitat de la FACV https://www.facv.org/aviso-legal. L’organització prendrà fotos en el torneig per a la seua normal difusió com a notícia, sent possible per als participants manifestar les seues excepcions mitjançant el formulari de contacte de la web en https://www.facv.org/contactar
9. Per a percebre els tres primers premis i els seus trofeus s’haurà de ser present a la sala de joc en el moment de la clausura, excepte causa de força major degudament anunciada prèviament i la justificació de la qual siga acceptada per l’organització.
10. L’aparellament de la primera ronda es publicarà a la sala de joc 15 min abans.

PROTOCOL PROTECCIÓ AL MENOR DE LA FACV:
Els tornejos de la FACV estan subjectes a l’aplicació del “Protocol de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana per a la prevenció, detecció i actuació enfront de l’assetjament i abús sexual” publicat en la FACV (https://www.facv.org/proteccion-al-menor).

L’accés al recinte de joc s’obrirà 30 minuts abans de la primera ronda per a realitzar acreditació i control d’entrada. La primera ronda s’iniciarà amb puntualitat, no admetent demores per no haver-se presentat amb temps el control d’accés, sent possible incorporar-se al torneig en la 2a ronda, en qualsevol cas.

A l’espera que us animeu a participar, rebeu una cordial salutació,

Signat: José M. Pérez García
Secretario General FACV