CIRCULAR 17/2018 INFORMACIÓ LEGAL TRACTAMENT DE DADES

circular federación ajedrez

Volem informar-vos que, a partir del 25 de maig del corrent any, es farà efectiva l’aplicació del nou marc europeu per a la protecció de dades de les persones. Aquest reglament denominat RGPD (Reglament General de Protecció de Dades), únic i aplicable a tot el territori comunitari, ve a respondre a l’actual realitat tecnològica i social en la qual estem vivint.

En la FECV (Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana) treballem a adaptar-nos en aquest recent escenari de seguretat de la informació que, al costat de la nova Llei orgànica de Protecció de Dades, suposarà una modificació que generarà més control i confiança. Aquest canvi, que és obligatori, millorarà les relacions entre els nostres associats i la FECV, com a responsables de vetlar per la protecció de les dades personals facilitades.


logo pdf… veure Circular sobre la informació legal del tractament de dades.

logo pdf… veure Annex I:  Inscripció i acord per encàrrec de tractament de dades personals.

logo pdf… veure Annex II: Informació complementària. Guia per a clubs d’escacs.


Informació addicional. L’aplicació que gestiona les inscripcions a tornejos, clubs i llicències per part dels delegats dels clubs associats, sol·licitarà a partir d’ara l’acceptació de la política de privacitat per a poder accedir, atés que és un requisit legal conforme al procediment de protecció de dades i que en aquestes gestions poden aportar-se o modificar-se dades de caràcter personal o actuacions que requerisquen l’acceptació tàcita de la nostra política de privacitat. Tots els formularis del Web disposen també d’una acceptació tàcita d’obligatòria acceptació perquè el formulari accepte l’enviament d’aquest.

aceptaciones en la aplicación respecto RGPD