Configuració del correu electrònic per a rebre els emails de la FECV en la carpeta d’entrada i no en Spam

Som molts els que usem comptes de correu electrònic gratuïtes i aquestes solen tindre uns filtres anti-spam (correu publicitari) amb uns llindars de detecció molt sensibles que van des de llistes negres de correus fins simplement veure que en el seu servidor han entrat diversos correus electrònics per a diversos destinataris i tots ells són idèntics. Per a evitar que ocórrega i assegurar que el correu amb la FECV no entre en spam,  pensem que el millor és usar les Regles de configuració. Una regla ve a ser  com dir-li al servidor “si arriba un correu d’aquesta adreça posa’l en la meua safata d’entrada”.

Usarem com a exemple el servidor de Hotmail, que és el que veiem que està donant més problemes, encara que això és molt similar en tots els servidors.

1 – Ens anem a les opcions de configuració i allí seleccionem “més configuracions” o “configuracions avançades”

captura de pantalla paso 1

2 – Posem bé el nostre idioma i zona horària (això últim és important perquè els correus reflectisquen bé l’horari i el calendari de cites funciones correctament.

captura de pantalla segunda

3 – Creem la regla perquè el correu que provinga de les 4 adreces d’email més utilitzades en la FECV entren sempre a la nostra safata d’entrada (in-box). Ja que un es posa a fer això, igual és el moment d’afegir altres adreces més particulars de cadascun per a assegurar-se també amb altres correus importants d’origen diferent.

captura pantalla tercera

 

Esperem que siga aquesta idea de la vostra utilitat i podeu consultar-nos qualsevol dubte addicional sobre aquest tema.