Convocatòria reunió urgent amb Clubs FECV: ajudes Pla Activa’t

logotipo programa actívate clubes

Dilluns passat 22 de juny la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana va tancar acord de participació en el programa Activa’t de la Fundació Trinidad Alfonso. La nostra federació compleix amb els requisits sol·licitats i ha aportat la documentació requerida per a finalment pertànyer al grup d’esports que han sigut seleccionats per a aquest importantíssim projecte.

Les ajudes són de tipus econòmic i van orientades al fet que la greu situació actual no minve la participació en l’esport:

  • Programa Activa’t Clubs: com el seu nom indica és una ajuda destinada a sufragar despesa esportiva federada d’aquestes entitats (data límit de tramitació 5 de juliol).
  • Programa Activa’t Famílies: paquet d’ajudes destinades a la despesa de les famílies amb els seus clubs i altres activitats dins de l’esport federat (setembre).

Els tràmits són molt senzills, però és necessari i requisit del conveni convocar una reunió urgent per a explicar-lo a tots els clubs, no bastaria ni tindria lògica deixar aquesta comunicació tan important en tan sols un email, així com presentar la documentació abans del 5 de juliol, per aquest motiu convoquem als Clubs a una reunió telemàtica demà 25 de juny a les 19.30 hores. Al llarg de la vesprada es remetrà a tots els clubs un email amb l’enllaç a la sala de la videoconferència a la qual haurà de connectar-se 1 representant per club.

Finalitzada la reunió, publicarem els documents que regulen aquesta ajuda així com el formulari per a vas adherir al Programa Activa’t Clubs.