Crònica de la Copa FECV

Ahir, 6 de maig, es va celebrar en el poliesportiu de Burjassot, en el poliesportiu Francisco Ballester de Xàtiva i en el col·legi Sant Vicent de Paúl d’Alcoi,  la primera jornada de la Copa Federació. Tres seus eren les que albergaven als diferents equips que competien en aquest nou torneig que té un format nou: per equips de 4 jugadors i a ritme de 25`+10”. Sembla que ha agradat l’enfocament de les bases ja que més de 100 equips van participar en les diferents categories i seus

Molts espectadors i molts suplents que van abarrotar les graderies dels poliesportius i col·legi i que en algun moment van pujar el to de veu per la intensitat de les partides.

A Burjassot, després d’aquesta primera jornada, amb tres rondes disputades, lideren la classificació de la categoria Provincial, empatats a 6 punts, Albal A, Mislata D, Gambito Benimaclet D  i Ateneu Marítim B i, en la categoria Autonòmica, destacat el Dama Roja amb 6, seguit del Alaquas amb 5 i Ateneu A, EVA B i Gambito B amb 4.

La Divisió d’Honor juga una lliga a 7 equips. Després de les 4 primeres rondes i donant 2 punts a l’equip que descansa, mana l’EVA Manises amb 8 punts, seguit de Gambito Benimaclet amb 7 i Camp de Morvedre A amb 6.

En la seu de Xàtiva i amb el Club Escacs Xàtiva com a organitzador, es juga un suís entre tots els equips d’Autonòmica i Provincial de la zona sud de la província de València. Al final de les 3 primeres rondes, hi ha un quíntuple empat a 5 punts entre Benigànim A, La Primitiva de Xàtiva, Els Voltors A, Alzira A i l’equip amfitrió.

En la seu d’Alcoi, que compte al Club Escacs Alcoi com a responsable de l’esdeveniment, hi ha dues categories En Provincial, lideren Capablanca Torrevieja A i La Vila B amb 6 punts i en l’Autonòmic, primer és l’equip de casa amb 6 punts, seguit de L’Alfes del Pi, Enric Valor B, Aspe i Enric Valor C.

ÀLBUM DE FOTOS: BURJASSOT | XÀTIVA | ALCOI

RESULTATS EN CHESSRESULTS: DIVISIÓ HONOR BURJASSOTAUTONÒMICA BURJASSOT | PROVINCIAL BURJASSOT | AUTONÒMICA PROVINCIAL XÀTIVA |  AUTONÒMICA ALCOI | PROVINCIAL ALCOI

PERIÒDICS QUE ES FAN RESSÒ DE L’ESDEVENIMENT: LLEVANT