Crònica de la Setena Jornada del Interclubs. Tots els resultats.

Finalitzada la primera fase de la categoria de Divisió d’Honor i Primeres Autonòmiques, ja sabem qui són els classificats de cada grup que juguen la fase final pel títol i els que disputaran la segona fase per la permanència. L’aparellament final de cada grup (el local o visitant inicial) li ho vincularà amb el resultat del sorteig del Cupó de l’ONCE de demà 27 de febrer. El dimarts 28 de febrer es publicarà el calendari definitiu de la segona fase.

En Divisió d’Honor Nord ha quedat primer l’Andreu Paterna que va aconseguir ple de victòries. En la jornada destaquen les disputades trobades per a apoderar-se de la quarta plaça pel títol, aconseguint-la el Vila-real per mig punt de desempat.

En la Divisió d’Honor Sud, que hi ha hagut més discussió per estar en el mes alt de la taula, va ser el Silla Integrant Col·lectius que finalment aconsegueix el primer lloc. No hi ha hagut sorpreses en la resta de les trobades, emportant-se les victòries els equips a priori favorits en cada enfrontament.

Els lideres de les restants categories del Interclubs són els següents:

  • En Primera Autonòmica: Alaquàs, Montolivet,  L´ Alfes del Pi i  Carcaixent.
  • En Segona Autonòmica: Gambito-Benimaclet C, Silla – Integrant Col·lectius B i Alacant B.
  • En Primera Provincial: Utiel, Gambito Benimaclet E, Ribera Baixa – Algemesí i La Vila B.
  • En Segona Provincial: Alt Palància, Rafa Bayarri Alboraia, Dama Roja B, Albal, Foment Gandia B i Capablanca Torrevieja.
  • En Promoció: Ateneu-ELX C, Alaquàs D i Oliva B.

.. Tots els resultats de la setena jornada del Interclubs