Crònica del Blitz Nocturn de Guadassuar

03Nota de l’Organització.

Divendres passat, Guadassuar es va convertir en l’escenari d’una festa que va transcendir més enllà dels escacs. L’II Blitz Nocturn no sols buscava consolidar-se en el calendari de la FACV, sinó també establir-se com un espai de trobada i companyonia entre els jugadors. L’objectiu principal era que, més enllà de la competició en els taulers, es creara un ambient propici per a l’intercanvi d’experiències, anècdotes i, sobretot, per a enfortir els llaços d’amistat i respecte entre els participants.

En definitiva, es buscava que l’esdeveniment fora una celebració de la comunitat ajedrecística, on cada jugador, independentment del seu nivell o títol, poguera sentir-se part d’una cosa més gran i enriquidor.

La vetlada es va iniciar a les 20.30 amb un “sopar de germanor”. Tres suculentes calderetes de llom i llonganisses amb samfaina van servir de preludi a l’inici del torneig. En un ambient relaxat, els jugadors van socialitzar abans d’enfrontar-se en el tauler.

Amb 76 jugadors d’escacs en lliça, 11 d’ells titulats, el torneig va superar amb escreix la participació de la seua primera edició. Un clar senyal que Guadassuar s’està convertint en un referent en el panorama ajedrecístico valencià.

Després de quatre rondes intenses, un refrescant pedregat de fruita natural, cortesia de Granny, va brindar un respir als jugadors.

Després d’una competició duríssima, el Mestre Internacional Rubén Domingo, del Vila de la Zubia, es va alçar amb el títol després d’un emocionant triple empat a 7 punts. Marc Carbonell i José Manuel Díaz Velandia van completar el podi, demostrant una vegada més l’alt nivell de la competició.

L’esdeveniment va ser possible gràcies a l’organització de l’Excm. Ajuntament de Guadassuar i als patrocinadors *Granny (Fruita Pedregada) i Goodbishop.es (Botiga en línia de moda i accessoris d’escacs que va aprofitar el torneig per a anunciar la seua obertura).

Instagram de Goodbishop.es

Resultats