Crònica del Taller d’Escacs Educatius a Xàbia 2024

 

De manera paral·lela al torneig d’escacs, el dissabte al matí entre les 10:00h i les 13:30h, va tindre lloc el Taller d’Escacs Educatius en el qual van participar uns cinquanta xiquets i xiquetes que es van acostar al taller acompanyats dels seus pares/mares.

Tots els assistents, tant els adults com els xiquets, ho van poder gaudir per igual. A més van ser convidats a prendre unes pastes, pastissets, magdalenes, aigua, etc … i així agafar forces durant tot el matí…

Nota: en esta secció, a part d’una breu crònica del Taller d’Escacs Educatius, hem volgut enriquir-la amb una àmplia varietat de fotos per a mostrar els recursos que es van poder veure en el Taller i altres materials i programes d’escacs a l’escola interessants, que s’estan desenvolupant ja en molts col·legis d’Espanya.

Es va disposar d’un bon nombre de recursos educatius ludificats basats en els escacs, alguns d’ells d’elaboració pròpia per al programa Escacs Educatius, com per exemple Qui és qui en els escacs?, Dominó Chess, o Chess Memory Cards. Altres recursos a la disposició dels assistents van ser:  Ocahess, Escacs Pintable, jocs de cartes, Mat-Cube, tauler de 6 jugadors, tauler de 3 jugadors, Tabletchess, puzles d’escacs, escacs en color, revistes especialitzades, etc.

[Álbum de fotos del taller]