Crònica Jornada Presencial Impulsant la Dama 2023-2024

El matí del dissabte 18 de maig, en les instal·lacions del Poliesportiu Benimaclet es va celebrar l’última Jornada Presencial de la temporada 2023-2024 del programa “Impulsant la Dama”, les monitores: WFM Anabel Guadamuro, WCM Adriana Palao, Nieves Sanleon i Lucia Follana van ser les encarregades de l’esdeveniment.
Com a eix central, es va dictar una masterclass on les xiquetes, separades en dos grups per nivell, van poder veure diferents partides i tècniques de càlcul d’escacs.
Els grups d’Adriana i Lucia, a més, es van sotmetre a una pràctica on es van mesurar els coneixements de nostres damitas al llarg del curs. Un altre èxit amb notables i excel·lents.
En el recés es va realitzar una dinàmica molt divertida on cada xiqueta representava una peça d’escacs. I en la mateixa línia de l’activitat física, xiquetes i monitores van jugar bàsquet, futbol sala, entre altres esports, en les instal·lacions del poliesportiu.
Un dia molt complet on els riures no van faltar i amb un feedback molt positiu per part de tots els assistents, tant alumnes com pares de família. Sens dubte esperem repetir este tipus d’activitats.

Veure albúm