Dani Torres Vergara es va proclamar campió del IRT sub 1800 Ribera Baixa

El torneig s’ha jugat a 6 rondes, al ritme estàndard,  30 minuts més 30 segons d’increment per joc; amb 81 participants.

El jove jugador de 16 anys del Club Castell de Riba-roja, Dani Torres Vergara, es va proclamar campió amb 5.5 punts. Amb 5 punts es va produir un quíntuple empat, sent la campiona femenina del torneig entre estes, la jugadora del Club d’Escacs Carcaixent, Isabel Colomer Martínez. El subcampió del torneig, el millor jugador amb 5 punts, ha sigut el jugador del Club d’Escacs Ribera Baixa, Eric Rivera Jiménez. Completant el podi, els va acompanyar el jugador del Club d’Escacs Silla, Pablo Arres Larrosa.

S’han entregat un total de 15 premis. Tota la classificació es pot consultar en el següent enllaç: veure classificació

La cerimònia de premis va ser realitzada pel primer Vicealcalde i Conseller d’Esports, Julián Sáez .

El torneig ha sigut organitzat pel Club Regidoria Esports Sueca amb la col·laboració de Federación Escacs Comunitat Valenciana Ferros i Ferrallas Cruz i Sueca Ciutat d’Esportistes dins del programa Ajuntament de Sueca i va comptar amb el suport i patrocini de Club Escacs de Silla , Escola Escacs Ribera Baixa i @giret Flight Case juntament amb l’ajuda tècnica de Justo Comunicacions