Descripció de les millores implantades en el nou format del Campionat Absolut i Aficionats

Fa unes setmanes convoquem els campionats autonòmics, en la seua categoria absoluta i per trams. Les bases es poden consultar en aquest enllaç [Veure Circular Autonòmic Absolut i Aficionats].

Un objectiu que té aquesta nova directiva, i que ens agradaria que es consolidara en la federació valenciana, és potenciar la participació en els autonòmics oficials en tots els seus formats. Per a això hem dut a terme aquesta reestructuració  en la qual creiem que hi ha considerables millores.

Entre els canvis més importants es troben:

  • Una Forta bossa de premis en l’Absolut i Femení (7.000 euros en premis).
  • EL Torneig A ho comprenen jugadors de més de 2000 de ELO, on el campió es classificarà al nacional d’Espanya Absolut. El millor jugador de menys de 2300 ELO es classificarà també al nacional, però en la seua modalitat.
  • En el torneig Absolut, a més, podran participar si ho desitgen, jugadors que pertanguen als plans de Tecnificació o jugadores femenines amb un ELO mínim de 1800 FIDE.
  • Hi haurà dos nous campionats, les categories sub 2000 i sub 1700, tornejos B i C respectivament, amb trams de participació tancats i classificatoris per als nacionals.

Esperant que aquesta iniciativa siga del vostre grat, us animem a inscriure’s a través del següent enllaç: Inscriure’s