Desena jornada del Interclubs. L’Andreu Paterna campió de Divisió d’Honor mancant una ronda.

Andreu Paterna revalida la corona de Campió de Divisió d’Honor mancant una jornada, després de la seua  victòria 6-2 contra Benimodo.

Queda en joc per a l’última ronda la resta del podi, a la qual aspiren EVA Manises i Silla Integrant Col·lectius, que aquesta jornada van mesurar les seues forces, amb victòria del primer per 6-2.

Finalment, assenyalar que el Xeraco encara opta al subcampionat, encara que ja no depén de si mateix, gràcies a la seua ajustada victòria d’ahir enfront del Vila-real per 4,5 a 3,5.

Lluitant per evitar el descens, i amb els resultats d’ahir, La Vila, Mislata Lanjarón Discema i Camp de Morvedre tenen les màximes possibilitats, al qual cal afegir el Quart de Poblet, que encara té remotes opcions, sobretot després de perdre aquesta jornada amb La Vila per 2,5 a 5,5. La resta d’equips ja estan descendits.

En aquesta jornada va haver-hi canvis en el lideratge de diversos grups, la qual cosa demostra la igualtat existent en la competició, i ens assegura una emocionant última jornada.

Els lideres actuals dels grups són:

  • En Primera Autonòmica Ascens: Alaquas i L´ Alfes del Pi.
  • En Primera Autonòmica Descens: Mislata Lanjarón Discema B i La Ribera – Alberic
  • En Segona Autonòmica: Gambito-Benimaclet C, Sueca i Xàbia.
  • En Primera Provincial: Andreu Paterna C, Burjassot B, Ribera Baixa – Algemesí i La Vila B.
  • En Segona Provincial:  Foment Gandia B .

Des de la Federació felicitem l’Andreu Paterna pel seu nou campionat de Divisón d’Honor. A més a l’Alt Palància i Capablanca Torrevieja per quedar-se campions en els seus respectius grups, aconseguint l’ascens, la qual cosa els converteix en equips de Primera Provincial en la pròxima edició del Interclubs.

Durant la setmana publicarem els ascensos d’aquestes categories finals de Segona Provincial.

.. Tots els resultats de la desena jornada del Interclubs