El Benidorm Chess Open supera ja el centenar de participants

 

Nota de l’Organització

Queda menys d’un mes per a la gran cita internacional

Benidorm (04/10/2023).- Quan resta menys d’un mes per a la inauguració oficial de la seua edició de 2023, el Benidorm Chess Open continua perfilant els detalls de l’esdeveniment *ajedrecístico internacional que cada any eleva la seua cota de prestigi.

Hui dia, s’ha superat ja el primer centenar d’inscrits en una cita per a la qual l’organització preveu reunir més de doble, superant els 200 competidors i fins i tot arribant a les 250, que és l’ambiciós objectiu dels responsables del certamen. Encara queden dies per a realitzar aquesta inscripció, ja que el termini estarà obert fins al dia 25 d’octubre i es pensa que, en aquestes últimes tres setmanes que resten per a aqueixa data, es produïsca la massiva afluència de participants.

Siga com siga, es comencen a completar les estadístiques i, fins al moment, està garantida la presència de 109 jugadors, que representen a 21 nacionalitats diferents de tot l’espectre geogràfic mundial. Una altra nota significativa és la presència, entre ells, de fins a 25 esportistes de la Comunitat Valenciana, per als qui, també en aquesta edició, hi ha previst un important repertori de premis exclusiu per a ells.

Entre el centenar llarg d’inscrits fins hui, hi ha fins a 25 titulats i, formant part d’aquest selecte grup, es troben tres dones. Les bases, la quantia i la distribució dels premis, així com tota la informació sobre aquest tema, es troba en la web oficial del torneig, que es pot consultar en qualsevol moment.

Una altra de les novetats significatives que presenta aquesta edició de 2003, i no és l’única com pot comprovar-se, és que enguany ja es pot aconseguir la norma de Maestro Internacional en el propi torneig internacional Benidorm Chess Open.

De la mateixa manera, l’organització posa l’accent principalment en el fet que tots els tornejos que es disputen dins de l’esdeveniment són vàlids per a ELO FIDE, mentre que el OPEN A ho és, lògicament, per a normes Internacionals.

Per a més informació quant a tot el relacionat amb l’organització i la celebració d’aquesta nova edició del ‘Benidorm Chess Open’, es pot consultar la pàgina web oficial de l’esdeveniment,https://benidormchess.com/, que conté les dades precises en tots els apartats. De la mateixa manera, per a poder realitzar la inscripció pertinent en la present edició del torneig, prou   amb accedir a l’enllaç https://benidormchess.com/inscripcion/ i seguir els passos que s’indiquen.

Aquesta edició 2023 del ‘Benidorm Chess Open’ està organitzada pel Club d’Escacs Cavall Blanc Benidorm i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benidorm, la Generalitat Valenciana, la Diputació Provincial d’Alacant i la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana (FACV). Al mateix temps, i com a patrocinador, figura l’Hotel Meliá Benidorm i, com a socis col·laboradors, estan Chicorela, Art & Esdeveniments, i Duochess.

Veure Inscrits