El C.E. Silla – Bosch Serinsys es proclama Campió d’Espanya de clubs de Divisió d’Honor

jugadores del club de ajedrez Silla


Més de mig segle ha transcorregut perquè tornem a portar aquest títol nacional a la Comunitat Valenciana, de la mà aquesta vegada del C.E. Silla – Bosch Serinsys, el qual acaba aquesta competició invicte, proclamant-se Campió d’Espanya de clubs de Divisió d’Honor.

El Subcampionat ha sigut per a un altre equip de la Comunitat Valenciana, el C.E. Andreu Paterna, el qual finalitza el torneig a tan sols un punt dels campions.

jugadores del club ajedrez Paterna

La competició s’ha disputat sistemàticament lliga, 6 taulers per equips, en la població de Linares, i en ella han participat jugadors del més alt nivell mundial. Els equips valencians han dominat amb autoritat la competició.

La Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana felicita tots dos equips en nom propi i de tots els seus associats i els agraïm el seu treball i el seu esforç en l’acompliment d’aconseguir les més altes metes que es van traçar fa a penes uns pocs anys, dies per entones en els que els afeccionats no imaginàvem un assoliment així, el màxim títol nacional de clubs d’escacs aconseguits per un equip valencià, de la mà la plata nacional aconseguida per l’altre equip que ens representava.

L’anterior campionat reeixit es remunta al CA Alcoi l’any 1965

cuadro de clasificación del torneo

i64 … veure resultats