El Club d’Escacs Camp de Morvedre, nou campió de l’Internacional per Equips «Ciutat de València»

Entre el 16 i 17 de setembre, en les Instal·lacions del Complex Esportiu La Petxina, s’ha celebrat la dècima sisena edició del torneig d’escacs per equips «Ciutat de València», donant-se cita 24 equips referents de la Comunitat Valenciana.

El torneig es va jugar sistemàticament suís a sis rondes per equips a ritme ràpid (20 minutos més 5 segons d’increment), vàlid per a ELO FIDE de ràpides.

El Club d’Escacs Camp de Morvedre, integrat per Inigo López Mulet, Avelino Vicente Montesinos, Néstor Calvo Galve, José Joaquín Hernández Torralba i Sergio Hernández Torralba, es va proclamar campió d’un emocionant torneig, després d’un disputadíssim final. Va completar el podi el C.E. Gambito Benimaclet i el club amfitrió, el C.D. Basilio.

Els millors taulers van ser:

1r millor tauler: Sebastián Martinez – Aspe

2n millor tauler: Néstor Calvo Galve – Camp de Morvedre

3r millor tauler: Juan Antonio Carcel Valero – Castell de Riba-roja

El tradicional premi a l’equip amb el millor equipament va ser per al Club d’Escacs Aspe.

El lliurament de premis la va realitzar la Regidora de l’Ajuntament de València, Esports, Igualtat i Família, joventut i infància, Rocío Gil, li va acompanyar Basilio López, president del club organitzador.

El torneig va comptar amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València, la Conselleria d’Educació , Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València.

Tota la informació gràfica i tècnica en els següents enllaços:

Classificació General | Classificació per Taulers |  …Fotos del Torneig