El col·legi El Prat de Lliria i el Club Escacs Gambito-Benimaclet subscriuen un acord de patrocini

Nota de premsa del Club Escacs Gambito-Benimaclet

Esta temporada 2024 que ara comença en l’esport dels escacs a València, el Club d’escacs Gambito-Benimaclet, tindrà un nou patrocinador que impulsarà la seua participació en tots els tornejos: El col·legi El Prat de Lliria.

El Col·legi El Prat ja va patrocinar al club de Benimaclet en la temporada 2015 en la qual es va proclamar campió per equips en la seua màxima categoria: la divisió d’honor.

 

El Club Benimaclet, després de la seua fusió amb el Club d’Escacs Gambito, és ara Gambito-Benimaclet, s’ha convertit en un dels clubs d’escacs més llorejats de la història dels escacs de valencià. Compta amb quasi un centenar de socis amb llicència federativa per a este esport entre els quals hi ha des de xiquets de menys de huit anys a veterans de més de huitanta.

Esta temporada perquè, el Col·legi El Prat torna a aportar el seu patrocini a un projecte esportiu il·lusionant que amb este impuls podrà competir per l’èxit esportiu en totes les categories per equips dels escacs valencians i nombrosos tornejos individuals.

El Col·legi El Prat està situat en Lliria amb amplis jardins i zones verdes.

Acull totes les etapes educatives des d’infantil a batxiller i cicles formatius.

Té internat per als alumnes que ho precisen i adopta els mètodes educatius més moderns.

En un entorn de Naturalesa disposa d’amplis espais, piscines i pistes per a la pràctica de tota mena d’esports.

Els escacs és un esport al qual sempre hem  valorat en el nostre club per les seues virtuts educatives com:

el foment de la responsabilitat, ja que els xiquets que el practiquen s’enfronten immediatament a les conseqüències de les seues decisions errònies.

el valor de l’estudi i la preparació, ja que els ensenyaments dels seus entrenadors es mostren de seguida en millors resultats esportius.

l’esportivitat, ja que la victòria o la derrota es reben com un esdeveniment efímer que en res erosiona la relació amb l’oponent amb el qual es pot iniciar immediatament una altra partida.

La igualtat de gènere, ja que pot ser practicat sense diferències entre homes i dones en ple equilibri esportiu.

Amb este acord de patrocini, el club d’escacs *Gambito-Benimaclet, passarà a competir amb el nom del col·legi: El Prat de *Lliria i lluirà en el seu equipament esportiu l’escut del col·legi.

Així, patrocinat pel Col·legi El Prat de *LLiria, el club competirà amb huit equips i més setanta jugadors cada dissabte en totes les categories per equips de la competició que ara comença i inscriurà participants en quasi tots els tornejos que se celebren durant la temporada 2024 en tota la Comunitat Valenciana.

Esperem que els resultats esportius coronen d’èxit este nou esforç pels escacs valencians que patrocina el col·legi El Prat com ja va succeir en el passat.