El GM Iniyan Panneerselvam vencedor de l’II Open Internacional d’Escacs de La Nucia

premiados torneo ajedrez La Nucía

 

El jove jugador hindú GM Iniyan Panneerselvam amb 2.529 punts de ELO FIDE es va imposar en el torneig i en les seues partides amb solvència, fent una performance molt superior a la seua ELO actual, aconseguint els 2.707 punts, i va fer 7 punts dels 9 en disputa. Li van acompanyar en el podi dos Grans mestres empatats a 7 punts amb el campió tenint de dirimir les posicions finals els sistemes de desempat regulats, atorgant el subcampionat al jugador xilé Rodrigo Vasques i la tercera posició a l’ucraïnés Andrey Sumets.

El jugador de la Comunitat Valenciana més ben classificat és el Mestre Internacional Pablo Cruz, del Club Escacs Ateneu Marítim de València, a tan sols mig punt dels tres primers.

Va destacar la jugadora de Peú Deysi Cori, que no sols va estar disputant les seues trobades tot el torneig en les posicions més altes si no que, a més, va aconseguir Norma de Maestro Internacional de la FIDE.

En el grup Sub-1900, el vencedor ha sigut el veterà jugador madrileny del Club Escacs La Didàctica, Arturo Pérez, fent valdre la seua condició de favorit i sumant 8 dels 9 punts en disputa.  La segona posició la va ocupar Joan García, del Club Escacs Enric Valor, i la tercera Salvador Talavera, del Club Escacs l’Alfàs del Pi.

En la clausura van entregar els guardons el regidor d’esports de La Nucia, Sergio Villalva, el president de la FECV, Francisco Cuevas i el Director Esportiu de la FECV, Luis Barona. El certamen ha comptat amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant, la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de La Nucia i van participar en ell més de 100 jugadors, 50 d’ells titulats FIDE.

 

i64 Resultats

Open i Sub-1900 La Nucía 2021 torneig d’Escacs – FECV

 

 


Veure altres tornejos programats