El M.I. Eric Sos vencedor en el Open Costa de Azahar a Peníscola

podio del torneo de ajedrez

 

Diumenge passat 28 de novembre es va disputar la primera edició del torneig d’escacs llampec Costa de Azahar, celebrat en la població castellonenca de Peníscola. El torneig es va disputar a ritme 3+2 i amb un total de 10 rondes.

El primer classificat i campió del torneig és el Mestre Internacional Eric Sos, del Club Escacs Andreu Paterna, el qual va aconseguir 8,5 punts. Empatats dos jugadors a 8 punts en el segon lloc es va resoldre la classificació mitjançant els sistemes de desempat, resultant favorable per al jove jugador i Maestro Fide Diego Macías, del Club Escacs EVA-Manises, ocupant finalment la tercera posició el Mestre FIDE José M. Díaz, del Club Escacs Gambito Benimaclet.

Reconocimiento a Manuel Saborit

 

Antes de disputarse la última ronda, se hizo una pausa para hacer un emotivo reconocimiento a D. Manuel Saborit Ripollés tal y como esta previsto en la programación. “Manolo” agradeció a todos el acto y recibió un fuerte y largo aplauso de todos los presentes, así como multitud de muestras de cariño a lo largo de toda la mañana desde su llegada al recinto de juego.

En el torneo participaron cerca de 70 jugadores, 14 de ellos titulados por la FIDE, y en la clausura del evento entregaron los galardones el presidente de la FACV, Francisco Cuevas, el director deportivo, Luis Barona y la edil del Ayuntamiento de Peñíscola María Dolores Bayarri. El torneo ha contado con la colaboración de la Diputación de Castellón así como con el apoyo por parte del municipio de Peñíscola.

Abans de disputar-se l’última ronda, es va fer una pausa per a fer un emotiu reconeixement a D. Manuel Saborit Ripollés tal com aquesta previst en la programació. “Manolo” va agrair a tots l’acte i va rebre un fort i llarg aplaudiment de tots els presents, així com multitud de mostres d’afecte al llarg de tot el matí des de la seua arribada al recinte de joc.

En el torneig van participar prop de 70 jugadors, 14 d’ells titulats per la *FIDE, i en la clausura de l’esdeveniment van entregar els guardons el president de la FECV, Francisco Cuevas, el director esportiu, Luis Barona i l’edil de l’Ajuntament de Peníscola María Dolores Bayarri. El torneig ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Castelló així com amb el suport per part del municipi de Peníscola.

Veure resultats

 

 


Notícies anteriors