El Mestre FIDE José Manuel Díaz Velandia vencedor del VI Open Costa Blanca

Hui 26 de maig, amb l’assistència de 51 jugadors, a Dénia, organitzat per la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana, i amb la Col·laboració del M.I. Ajuntament de Dénia es va celebrar el VI Open de Costa Blanca.

José Manuel Díaz Velandia (Gambito-Benimaclet) s’ha proclamat campió del torneig, seguit del Mestre FIDE, Félix Ilinca (Xeraco), jugador prodigi de tan sols 14 anys que ha finalitzat en el segon lloc, en tercer lloc, un altre portent del tauler, el Mestre Internacional Diego Macías Pino (Andreu Paterna), que ha sigut diverses vegades campió d’Espanya i està dins dels millors jugadors del món en categories per edats.

El President de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana, Emilio González Gómez, acompanyat del Regidor d’Esports de Dénia, Valentín Alcalá, va entregar els trofeus als diferents premiats.

Han participat 51 jugadors, dels quals hi havia 16 jugadors titulats, 7 mestres Internacionals, 6 Mestres FIDE, 1 Mestra FIDE, 1 Candidata a Mestra FIDE i 1 Candidat a Maestro FIDE, la qual cosa va fer que el torneig anara d’un nivell important i que la resta de jugadors participants gaudisquen d’uns escacs d’alta competició.

La FECV agraïx el gran suport que ha realitzat l’ajuntament de Dénia perquè este *Open Internacional es puga realitzar, l’esforç i treball de Francisco Morató, president del C.A. Marina Alta Dénia, als clubs pròxims, pares, mares i altres persones que van col·laborar en l’esdeveniment de manera desinteressada perquè tot vaja genial.

L’organització va tindre detalls amb els jugadors com posar una televisió i una Tauleta perquè puguen veure els aparellaments i fotos. A més, va convidar magdalenes a tots els assistents. Destacar l’eficiència dels àrbitres en el desenvolupament del torneig i el comportament i esportivitat de tots els jugadors. Tot això va permetre que no hi haja hagut incidents en el torneig.

La FECV desitja que tots els assistents l’hagen passada molt bé i a partir d’ara mateix treballarem per a preparar el torneig de la següent edició.

Veure Classificació |  Veure Àlbum de Fotos