El Open Internacional de Setmana Santa camí de batre el seu rècord de participació

El Open Internacional Setmana Santa és un torneig jove que, en tan sols sis edicions, ha sabut créixer i consolidar-se com una de les proves referents en els escacs Europeus i Internacionals i així ho avalen els seus números.

Que aquest prestigiós torneig d’escacs supere ja els 400 jugadors inscrits amb més 27 Grans mestres i mancant un mes per al seu començament no és ja notícia, perquè aqueixa participació ja es va superar en l’edició de l’any anterior. No obstant això, és molt il·lusionant veure com un any més els aficionats a aquest bell esport tornen a voler no perdre’s aquesta cita dels escacs internacionals i com faran entre tots aqueix torneig cada any més important.

L’equip humà organitzador d’aquest esdeveniment vol compartir la seua alegria, agraïment i il·lusió i, a més, anunciar que encara hi ha places per a tots aquells que deixen la seua inscripció per a l’últim moment. El torneig serà espectacular i tot apunta al fet que un any més trencarà amb totes les estadístiques de l’any anterior.

Les xifres d’inscrits

El torneig en xifres  (6 de març de 2023) pot consultar-se en aquest enllaç; ací  oferim un resum:

  • 416 jugadors inscrits
  • 46 nacionalitats diferents representades
  • 27 G
  • 1 WGM
  • 42 IM
  • 3 WIM
  • 35 FM
  • 9 WFM
  • 15 CM
  • 132 jugadors titulats en total.

Mosaico de fotos de jugadores del torneo de ajedrez

Prova del circuit FIDE

Una altra novetat important és que aquesta prova és vàlida per al FIDE  Circuit el qual dona una plaça per a la FIDE World Cup 2023. Un al·licient més, perquè sense lloc a dubte el torneig atraurà grans figures d’aquest esport i suma magnífiques oportunitats com són el poder enfrontar-se als  millors jugadors d’escacs del món, d’obtindre  Normes per a títols de la FIDE, millorar en el joc i, com no, gaudir d’aqueix ambient ajedrecístic fantàstic que sempre brinden les grans cites mundials dels escacs.

Polideportivo de La Nucía

Inscripcions

Les inscripcions continuen obertes i la millor manera de tramitar les mateixes és a través de la pàgina del torneig en www.opendeajedrez.com. En la pàgina de l’esdeveniment trobaran suggeriments de fins a nou hotels on allotjar-se.

Formulari d’inscripció

 

Enguany, l’esdeveniment comptarà amb la col·laboració de diferents Administracions Públiques com són la Generalitat Valenciana, la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament  de La Nucia.

Més informació sobre La Nucia i el seu entorn en: http://www.lanucia.es