En record de Sr. Miguel Gantes León, soci número 1 del Club d’Escacs Burjassot

Miguel Gantes León

 

Dissabte passat 27 de novembre, va morir als 92 anys, Sr. Miguel Gantes León, fundador, ex-president i soci número 1 del Club d’Escacs Burjassot.

 

Miguel ha sigut un dels històrics jugadors del Club, en el qual ha romàs més de 75 anys. Conegut per la seua tenacitat i combativitat, era un gran jugador de finals i expert en les combinacions, dominant totes les facetes del nostre esport.

 

Com es pot suposar per la seua longevitat en el tauler, ha sigut -entre altres grans triomfs- campió provincial i autonòmic per equips, sempre amb el seu volgut Burjassot.

 

Allunyat en els últims anys de la competició, amb motiu de la seua delicada salut, no va parar en cap moment de jugar per Internet i continuar malbaratant entusiasme i classes magistrals en el tauler.

 

Per descomptat, una enorme pèrdua per al Club d’Escacs Burjassot i per a tota la comunitat dels escacs.

 

Descanse en pau Miguel Gantes, un dels GRANS; representant d’una època gloriosa i romàntica dels escacs a la Comunitat Valenciana.

 

C.A. Burjassot

La Federación de Ajedrez de la Comunidad Valenciana acompaña en el sentimiento a sus familiares y amigos y les mandamos en nombre de toda la comunidad ajedrecista nuestras más sinceras condolencias.

Fotos d’arxiu any 2017

 


Fotos Final Interclubs 2017

Noticies anteriors