Èxit de Participació en el Open Internacional València Bressol dels Escacs

Ahir va començar, a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de la Universitat Politècnica de València, el V Open Internacional València Bressol dels Escacs

Gran èxit de participació amb 212 jugadors, 70 titulats, dels quals 10 són Grans mestres. En l’esdeveniment hi ha 34 nacionalitats diferents representades.

És de destacar el suport que este torneig ha tingut dins de la comunitat ajedrecística valenciana, ja que 43 clubs valencians es troben representats, la qual cosa suposa quasi la mitat dels existents.

Amb això la FECV complix un dels seus objectius, que no és un altre que el d’acostar als jugadors de la nostra comunitat per part de la Federació, un torneig d’alt nivell, on els nostres jugadors més joves puguen progressar.

El Open és la pedra angular des de la qual la FECV vol consolidar un festival que revindique el paper de València com a bressol de les regles modernes dels escacs.

El fermall del festival està en la celebració d’un torneig inclusiu, el Torneig a la Cega que es realitzarà del 9 a l’11 de juliol en estes mateixes instal·lacions.

L’acte d’inici va estar presidit per Héctor Esteban director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació, que va realitzar la jugada d’inici del Open, Hernán Siludakis, director del torneig, Manolo Fernández Calabuig, àrbitre principal i Emilio González president de la FECV .

| Resultats | Àlbum de Fotos | Retransmissió Taulers Electrònics | Retransmissió María Rodrigo i Joaquín HernándezEmilio González – Julen Arizmendi – Héctor Esteban