Èxit de participació en les proves de Pre-Tecnificació

A València l’afluència ha sigut molt gran: 40 en la prova general (de sub 10 a sub16) i 11 en la prova sub 8, mentre que a Alacant han acudit 4 a la general i 2 a la sub 8.

El comportament i nivell dels aspirants ha sigut adequat en tot moment i s’han seguit els horaris previstos, començant a explicar la prova a les 10.00 i acabant a penes passats 5 minuts de les 13.00.

La prova ha constat d’una part teòrica d’aproximadament 75-80 minuts, la qual incloïa 8 exercicis de tàctica i 4 exercicis d’estratègia (documents que facilitem per a la seua descàrrega i consulta); i una part pràctica d’uns 60-70 minuts, que han sigut 3 partides a ritme 7’+3”.

Els examinadors a càrrec han sigut Jaime Valmaña Cantó i Sergio Fernández Ayuso a València, i Alejandro Arias Igual a Alacant.

La setmana vinent es publicarà el llistat d’esportistes que hagen superat la prova i per tant que entren al programa de pretecnificació.

[Descarregar Proves General] | [Descarregar Proves Sub-08] [Descarregar Solucionari General] | [Descarregar Solucionari Sub-08]