Final de la Copa FACV a Burjassot

El diumenge 12 de maig, va concloure la segona edició de la Copa Federació després de dos jornades apassionants d’escacs ràpids per equips. A Burjassot, s’han donat cita 29 clubs amb 70 equips i 401 jugadors.
Durant la competició, comptem amb la presència del Regidor d’esports de l’ajuntament de Burjassot Juan Gabriel Sánchez Rodríguez, que va departir amb el nostre president Emilio González i membres destacats del C.A. Burjassot sobre el suport i suport de les institucions als escacs.
En l’esportiu, en la categoria provincial i amb 48 equips, va véncer de manera contundent, per segon any consecutiu, el Club d’Escacs Albal, li va seguir amb el millor desempat, el C.A. Massanassa i va completar el podi, l’Ateneu Marítim “B”.
En la categoria Autonòmica, amb 16 equips competint, va ser el Dama Roja el que es va imposar en un quàdruple empat, Basilio en el segon lloc, i Gambito – Benimaclet “B” en el tercer.
En la màxima categoria es va jugar sistemàticament lliga, en el qual va véncer de manera rotunda, amb victòria en totes les trobades disputades, l’EVA Manises, integrats pel GM José R. Gascó, l’EL MEU Pablo Cruz, l’FM Francisco Sánchez, Marco Antonio Fernández i Daniel Salvador López, proclamant-se, igual que l’edició anterior, CAMPIÓ de la COPA FEDERACIÓ de DIVISIÓ d’HONOR. Els van seguir, el C.A. Montolivet i el C.E. Xeraco.
Van entregar els premis Sebastián Pérez i Emilio González, vicepresident i president de la FACV i el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Burjassot, Juan Gabriel Sánchez.

ÀLBUM DE FOTOS:

Resultados en ChessResults: Divisió d’Honor  Autonòmica Provincial