Final de la Copa FACV a Xàtiva

Entre l’11 i el 12 de maig s’ha celebrat per segon any consecutiu a Xàtiva la Copa Federació, organitzada per la FACV i el Club Escacs Xàtiva.
Han participat 14 clubs amb un total de 28 equips i 200 jugadors distribuïts en les categories d’autonòmica i provincial.
En la categoria autonòmica han participat 6 equips sistemàticament lliga i 43 jugadors i jugadores. I en la categoria provincial, 22 equips i 157 jugadors i jugadores sistemàticament suís.
En totes dues categories el ritme de joc ha sigut el mateix: 25 minuts i 10 segons d’increment per jugada.
L’equip arbitral ha estat format per Javier Cortés com a àrbitre principal i Santi Crespo i Jonathan Soriano com a àrbitres adjunts.
En la categoria provincial el campió ha sigut C.E. Manuel Eduardo Pérez. El subcampió, amb la mateixa puntuació però pitjor desempat ha sigut C.E. L’Olleria. I en tercer lloc ha quedat el C.E. Almussafes.
En la categoria autonòmica, el campió ha sigut el C.E. Alzira. El subcampió el Club d’Escacs Recreatius Saetabis, empatat a punts amb el primer però relegat pel tercer desempat. Va completar el podi el C.E. Benigànim.
El lliurament de trofeus va estar presidida pel director del torneig, Miguel Mestre juntament amb el regidor d’esports Vicent Lluch, qui ha agraït a la FACV i al Club Escacs Xàtiva l’organització de la Copa per segon any, donant-li prestigi a la ciutat de Xàtiva.

Álbum de fotos

Nota del Club Escacs Xàtiva 

Clasificació categoría autonómica

Clasificació categoría provincial