Final de la Copa FECV a Alcoi

El dissabte, 13 de maig, va finalitzar la Copa Federació a Alcoi després de dues jornades apassionants d’escacs per equips. S’han donat cita 11 clubs amb 19 equips i 111 jugadors davant els taulers.

Durant la vesprada, comptem amb la presència del Regidor d’Esports d’Alcoi, Alberto Belda i la vicepresidenta Primera de la FECV, Ana Pastor Jordá.

En l’esportiu, en la categoria provincial amb 9 equips, va véncer pel segon desempat, un històric club d’Alacant que ha tornat aquesta temporada després d’una llarga inactivitat, el Capablanca Torrevieja. Els seus integrants han sigut Sergey Efimovich, Marco Antonio Mirete, Elias Iniguez, Nazarov Alexander, Denys Puzik, Mark Hladiy . Li va seguir el Club d’escacs La Vila B i tercer el Club Escacs Novelda. En la categoria Autonòmica, amb 10 equips competint, va ser el club amfitrió que es va emportar l’or, Alcoi A, que es va imposar en solitari ( Héctor Sanjuán, Jorge Vilanova, Abel Sempere, Juan Antonio Carmona i Javier Aracil), segon el ASSSA Enric Valor B i tercer el Alfás del Pi.

Van entregar els premis Ana Pastor Jordá vicepresidenta de la FECV i el Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi, Alberto Belda.

ÀLBUM DE FOTOS: ALCOI

RESULTATS EN CHESSRESULTS:    AUTONÒMICA ALCOI | PROVINCIAL ALCOI