Final de la Copa FECV a Burjassot

El dissabte, 13 de maig, va concloure la Copa Federació després de dues jornades apassionants d’escacs per equips. A Burjassot, s’han donat cita 26 clubs amb 64 equips i 424 jugadors davant els taulers. Un dia memorable per a una competició que començava a caminar i que per les xifres s’ha fet amb un lloc en el calendari.

Durant la vesprada, comptem amb la presència del Sr. Alcalde en funcions de Burjassot, Rafa García, que va departir amb el nostre president Emilio González i membres destacats del C.A. Burjassot sobre el suport i suport de les institucions als escacs.

En l’esportiu, en la categoria provincial i amb 39 equips, va véncer de manera contundent el nou Club d’Albal, 6 victòries de 6, amb un equip fortíssim per a la categoria que va demostrar la seua experiència i sapiència en el tauler: José Ferrer, David Martín, Eduardo Corrales, Leandro Cortés i Carlos Bernal.

Li va seguir amb només una derrota, el Gambito Benimaclet D amb Vedreño, Plinio Montoya, Carlos Morenilla, Denis Povshednyy i Ramón Montoya. El tercer en el podi va ser el Burjassot B, amb 9 punts, format per Fernando Villanueva, Arturo Sánchez, Manuel Cortés, J,J, Mendoza, Fernando López i Yudel Carrera, que va guanyar en el desempat al Gambito Benimaclet E i a l’Ateneu Marítim B. Van seguir, tots amb la mateixa puntuació Dama Roja B, Gambito Benimaclet F, Escac i mat A i Castell de Riba-Roja B.

En la categoria Autonòmica, amb 18 equips competint, va anar el Burjassot A ( Germán Muñoz, Arturo Marín, J.V. Gil, García Maicas i J.M. Osorio) el que es va imposar en el desempat al Gambito Benimaclet B ( Carlos Carbonell, Carles Navarro, O’Neill, Ignacio Alonso,, Shary i Birju) en un final molt disputat i emocionant. Tercer va ser el Alaquas ( Pablo Cayon, Lucas Deusa, Roberto Gimeno, David Martínez i José Manuel Gallardo ), empatat amb l’EVA B i el Dama Roja A.

En la màxima categoria, es va jugar un sistema de lliga en el qual va véncer de manera rotunda,  1 empat i 6 victòries, l’EVA, amb quatre titulats, GM Tomás Sosa, GM José R. Gascó, EL MEU Pablo Cruz, FM Francisco Sánchez i a més, Jorge Bermejo i Marco Antonio Fernández, proclamant-se 1r CAMPIÓ de la COPA FEDERACIÓ de DIVISIÓ d’HONOR.

Els va seguir de prop amb una sola derrota, el Camp de Morvedre, format per l’EL MEU Iñigo Mulet, J.J. Llavador, Néstor Calvo, J.J. Hernández, Avelino Vicente i Alberto Bono. La tercera plaça va ser per al Mislata de Manuel Jordán, Rubén Gonzálvez, David Núñez, José Luis Gonzálvez i Prudencio Costa.

Als quals van fer podi els van seguir en aquesta Divisió d’Honor, el Gambito Benimaclet, el Quart, El Cercle Mercantil i el Basilio.

Van entregar els premis Sebastián Pérez i Emilio González, vicepresident i president de la FECV i el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Burjassot, Juan Gabriel Sánchez.

ÀLBUM DE FOTOS: BURJASSOT I XÀTIVA

RESULTATS EN CHESSRESULTS: DIVISIÓ HONOR BURJASSOTAUTONÒMICA BURJASSOTPROVINCIAL BURJASSOT |