Final de la Copa FECV a Xàtiva

Ahir 13 de maig va finalitzar la Copa Federació de la seu de Xàtiva. Van participar els equips de categoria provincial i autonòmic en un torneig únic. Van ser 11 clubs amb 21 equips i 149 jugadors de la zona sud de València.

Durant la vesprada, comptem amb la presència del Regidor d’Esports de Xàtiva, Pedro Aldavero i el Director Econòmic de la FECV, José Antonio Polop.

En l’esportiu, l’equip més ben classificat de la categoria provincial va ser el Benimodo B (Xavier Tormos Beltrán, Javier Alcaniz Pérez, Juan Vicente Orihuel Miravalls, José Arocas Cogolludo, Jordi Tortosa Teruel i Josep Arocas Izquierdo). Li va seguir el Club d’Escacs Enguerino-Helia Energia i tercer el Club d’Escacs Els Voltors. En la categoria Autonòmica, va véncer en solitari el Club *Escacs Benigànim (Francisco Barbero Verdú, Salvador Moscardó Vaya, Indalecio Miquel Badenes, Luis Engo Pardo, José González Soto, Enrique Ferrero Sánchis), segon el Escacs Xàtiva, on ha destacat el seu primer tauler, Alejandro Megías Chafer, que ha guanyat les 6 partides que va disputar. Finalment, en el tercer lloc, completant el podi, el Club d’Escacs Alzira.

Van entregar els premis el Regidor d’Esports de Xàtiva, Pedro *Aldavero i el Director Econòmic de la FECV, José Antonio Polop.

ÀLBUM DE FOTOS: BURJASSOT I XÀTIVA

RESULTATS EN CHESSRESULTS:  AUTONÒMICA PROVINCIAL XÀTIVA