Final de la XIII Copa per equips Gran Hotel Bali Sub-12 i Sub-18

Entre els dies 8 i 11 de desembre, amb la participació de 81 equips, s’ha disputat a Benidorm la XIII Copa per equips Gran Hotel Bali Sub-12 i Sub-18.

El torneig Sub-12 li ho va adjudicar l’equip català Club Escacs Valls, que partia com primer del rànquing fent bo el pronòstic inicial. L’equip alacantí, vigent campió autonòmic, ASSSA Enric Valor es va emportar la plata. De la resta de representants de la Comunitat Valenciana, els de Sagunt, Camp de Morvedre, van ocupar un meritori nové lloc, mentre que el C.A. Calp va obtindre la posició 23.

El torneig Sub-18 va ser conquistat per un altre equip català, i a priori favorit també, el Club Escacs Cuba-Bros. El millor equip valencià va ser el Dama Negra que va aconseguir la quarta posició. De la resta de representants de la Comunitat Valenciana, trobem a l’EVA Manises en la cinquena posició, ASSSA Enric Valor (15é), ASSSA Enric Valor “B” (18é), MonteRibera (30é),  Camp de Morvedre (45é) i Xabia (47é)

La cerimònia de clausura va comptar amb el subdirector de l’Hotel Bali,  Carlos Gómez, el Director del Festival, Alfonso Pedraza, l’A.I. Eduardo López i en representació de la FACV, la nostra vicepresidenta Ana Pastor Jordá, i el Secretari General de la FACV, José Miguel Pérez García.

 

.. Veure Classificació Sub-12 .. Veure Classificació Sub-18